Tranzitul s-a reglat, iar colonul nu mă mai doare atât de des

Ma numesc Badea Vasilica si am 69 de ani. Impreuna cu sotul meu (70 de ani) facem cura de detoxifiere de 3 luni. Primele cutii de ColonHelp ni le-au adus copiii de la Ramnicu-Valcea, iar urmatoarele doua flacoane le-am comandat de la dumneavoastra.

Deja dupa 2 luni simtim unele ameliorari. Eu am bila extirpata din 2001, am un ficat gras si patat, un tranzit foarte lent si probleme cu colonul (iritat si dureros). Dupa 2 luni de tratament cu ColonHelp, tranzitul s-a mai reglat, iar colonul nu ma mai doare atat de des. Inainte de ColonHelp faceam crize de ficat cu vome, dureri de cap ingrozitoare, stari generale alterate. Acum aceste simptome au mai disparut si sper sa fie tot mai rare si mai usoare dupa terminarea curei.

Sotul meu are colesterolul foarte mare si probleme cu stomacul, o gastrita destul de rea. Dupa orice masa avea regurgitari dese, urate si o stare generala rea de la stomac. Si el ca si mine, dupa 2 luni de ColonHelp, incepe sa se simta mai bine. Balonarile si regurgitarile aproape au disparut, are un tranzit normal si o stare generala mai buna.

Speram ca la sfarsitul curei sa ne simtim mult mai bine si sa putem sa continuam in primavara cu alta cura. Ne faceti un mare bine cu aceste preparate naturale. Desi suntem pensionari, speram sa putem continua curele. Dupa terminarea curei de 3 luni vom face comanda pentru un flacon ca sa continuam cura de intretinere o data pe zi inca o luna sau doua.

Cu speranta ca ne vom simti mai bine, va uram sanatate, un An Nou cu impliniri si numai bine intregului colectiv de la ColonHelp. Dupa terminarea curei va vom mai da de stire.

Cu respect si sanatate,

Vasilica si Constantin Badea

Articolul precedent
Am scaun zilnic cu ajutorul ColonHelp
Articolul următor
După o lună de tratament, cântarul arată cu 2 kg mai puțin

Meniu