Tranzitul s-a reglat şi am slăbit datorită ColonHelp

Numele meu este Gheorghe Springean si sunt din Cluj-Napoca. Va scriu pentru a va povesti ce rezultate am obtinut in urma curei de ColonHelp. Am aflat despre acest produs de la o colega de serviciu, care sustinea ca se simte mult mai bine dupa ce a facut acest tratament.
Inainte sa iau ColonHelp ma simteam mai mereu foarte balonat, aveam gaze, digestia mea nu era buna deloc. Pentru digestia mea problematica am consumat cantitati mai mari de masline, laxative si apa din plin, dar aceste metode nu au dat mereu rezultate.

Am luat cate 2-3 lingurite de ColonHelp dimineata cu iaurt sau miere, timp de aproape doua luni. Momentan, dupa tratamentul cu produsul ColonHelp ma simt mult mai bine, drumurile la baie sunt regulate, nu mai sunt constipat, ceea ce este minunat. Nu urmez un regim alimentar anume, am renuntat doar la paine seara. In timpul curei am si slabit 3 kilograme, pe care nu le-am mai pus la loc. De aceea voi lua in continuare ColonHelp in cure periodice si il voi recomanda prietenilor si familiei.
Va multumesc!

, , , ,
Articolul precedent
Iau mai puţine medicamente după cura de ColonHelp!
Articolul următor
ColonHelp este singurul produs care m-a ajutat să slăbesc!

Meniu