ColonHelp vă invită la Salonul Body & Beauty, Palatul Copiilor, Bucureşti, 1-4 septembrie

Sanatatea si frumusetea sunt laitmotivul inceputului de toamna. Vreti sa aflati mai multe despre sanatate si frumusete? Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant din Romania, va invita la Salonul International Body & Beauty!

Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, in perioada 1-4 septembrie 2009. Va asteptam la standul nostru pentru a afla care este legatura dintre detoxifiere si frumusete si de ce curatirea intestinala este cea mai eficienta metoda de detoxifiere.
Traim in secolul vitezei, relaxarea a devenit aproape un moft. Muncim 10-12 ore pe zi. Mesele noastre sunt aproape intotdeauna pe fuga. In drumul spre casa inghitim praf, gaze de esapament fara sa ne dam seama. Toate acestea fac ca tenul nostru sa isi piarda din stralucire, iar sanatatea sa fie mai precara pe zi ce trece.

Frumusete prin detoxifiere

Pentru o femeie, frumusetea este cel mai trendy accesoriu. Frumusetea inseamna tineretea si elasticitatea pielii, stralucirea parului, privire mai limpede si, bineinteles, o silueta ca la carte. V-ati gandit vreodata ca toate acestea pot fi obtinute printr-o cura de detoxifiere? Nu degeaba, la Hollywood, curele de detoxifiere sunt la moda printre vedete ca Oprah, Cindy Crawford, Gwen Stefani, Liv Tyler. Acestea folosesc detoxifierea ca metoda de pastrare a sanatatii, dar si ca metoda de infrumusetare si de pierdere a kilogramelor in plus.

Aveti nevoie de detoxifiere daca nu consumati suficiente fibre, daca nu faceti suficienta miscare, daca nu beti 1,5-2 litri de apa pe zi. Cearcanele, tenul pamantiu vorbesc si ele despre nevoia de detoxifiere. Cearcanele de sub ochi pot indica probleme la nivelul rinichilor, iar cele duble pot indica o toxicitate intestinala grava. Un inel alburiu in jurul irisului ochilor poate indica un surplus de colesterol. Tenul pamantiu poate indica detoxifierea defectuoasa a ficatului si colonului. Abdomenul proeminent poate aparea pe fondul acumularii de toxine in organism.

Iata suficiente motive pentru a incerca o cura de detoxifiere! Pentru aceasta va propunem ColonHelp, un produs de detoxifiere 100% natural. Pe langa detoxifiere, ColonHelp actioneaza ca un balonas gastric vegetal, datorita continutului de fibre solubile si insolubile. Sub actiunea apei, fibrele isi maresc de mai multe ori volumul in stomac si, administrate inainte de mese, reduc considerabil capacitatea acestuia si, bineinteles, pofta de mancare.

Fibrele solubile din ColonHelp prezinta o mare afinitate fata de grasimi, de care se leaga si le evacueaza fara a fi absorbite. Practic, tot ceea ce mancati va fi intr-o masura mai mare sau mai mica degresat!
Fibrele insolubile accelereaza tranzitul intestinal. Persoanele cu tendinta de ingrasare au un metabolism mai lent. Prin accelerarea tranzitului se micsoreaza semnificativ timpul de absorbtie a nutrientilor si se reduce incarcatura calorica a meselor.

Doamnele care au urmat o cura completa (3 luni) de ColonHelp au constatat cu incantare ca:

  • abdomenul a devenit mai plat
  • tenul mai frumos si mai curat
  • privirea mai limpede si ochii mai luminosi
  • parul mai viguros si mai stralucitor

Pe langa toate acestea, au mentionat o meritata stare de bine…

Va asteptam la targ sa ne bucuram impreuna si sa descoperim impreuna beneficiile detoxifierii!

Pentru mai multe informatii referitoare la produsul ColonHelp accesati site-ul colonhelp.ro.

Articolul anterior
Magazinul românesc, anul VII nr. 13, 2-15 iulie 2009
Articolul următor
Curăţirea intestinală, primul pas spre sănătate

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.