De ce este necesară detoxifierea de primăvară

La rubrica „Taifasuri va recomanda“ aflam „De ce avem nevoie de detoxifiere primavara?“. Colonul este afectat de hrana saraca in fibre. Cele mai multe toxine se acumuleaza in colon, de aceea avem nevoie de ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant, arata revista Taifasuri in numarul din 25 martie 2010.

Taifasuri, nr. 263, 25-31 martie 2010

Taifasuri, nr. 263

Articolul anterior
Fibrele ColonHelp reglează tranzitul intestinal!
Articolul următor
Importanţa fibrelor în alimentaţie

Nu am găsit niciun rezultat.

4 comentarii. Leave new

 • adolf diez
  15 mai 2010 9:06 pm

  am auzit ca este bun acest medicament. va rog sa-mi spuneti cat costa?

 • Administrator ColonHelp
  17 mai 2010 11:39 am

  Pretul unui flacon de ColonHelp este de 129 RON.

 • jeni mihalca
  27 mai 2010 7:35 pm

  am inceput cura cu acest medicament de 12 zile. ma tot intreb zi de zi ce nu fac bine, deoarece am fost foarte balonata de cand il iau. dimineata pe stomacul gol iau o masura cu iaurt, dupa care beau 500 ml apa, iar intre orele 17 si 18 iau a doua masura tot cu iaurt urmata de apa. intotdeauna l-am luat inainte de mancare pt ca tare mult mi-as dori sa si slabesc vreo 5 kg. am avut de multi ani, de cand am nascut, probleme cu tranzitul, aveam la 5, 6, 7 zile si eram balonata aproape tot timpul. cred totusi ca isi va face efectul si in cazul meu, oricum sunt hotarata sa urmez intreaga cura de 3 luni. acum am avut scaun la 3 zile, dar foarte putin. va rog mult, daca se poate sa-mi dati un sfat in legatura cu administrarea, poate am gresit undeva. mentionez ca beau pe parcursul zilei 2 l apa. totusi vreau sa va mai spun ca sunt operata de colecist si parca de atunci s-a agravat si mai mult problema cu tranzitul lent.
  va multumesc anticipat.

 • Administrator ColonHelp
  10 iunie 2010 3:21 pm

  ColonHelp este un reglator al scaunului, cu efecte usor laxative. In constipatia cronica, asa cum este cazul dumneavoastra, poate dura uneori doua-trei saptamani pana la reglarea tranzitului cu ajutorul ColonHelp. Daca inainte de ColonHelp luati laxative, ar fi bine sa nu renuntati la ele brusc, ci treptat, pe masura ce tranzitul se regleaza. De asemenea, la inceputul curei este posibil sa apara unele balonari. Acestea sunt cauzate de faptul ca flora intestinala dezechilibrata nu poate digera fibrele. Pe masura refacerii florei intestinale, vor disparea si balonarile.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.