1 Iunie a venit mai devreme cu cadouri sănătoase

În fiecare an, de 1 iunie, MIKO Beauty Centers organizează unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor, în special celor care trăiesc în centrele sociale. Anul acesta, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită un pic mai devreme, pe 28 mai, când MIKO a deschis porțile către o lume de poveste, în care eroi de basm și personaje Disney s-au întâlnit cu magicieni renumiți, pentru a aduce bucurie și zâmbete largi pe chipurile și în sufletele copiilor. Evenimentul a reușit să aducă o bucurie și un zâmbet copiilor, indiferent de situația lor materială. Totul s-a întâmplat într-un decor special, cu căsute, tobogane, figurine și baloane colorate, vată de zahăr, popcorn și o mulțime de bunătăți și cadouri pregătite cu grijă și devotament de către MIKO și partenerii săi.
În prima parte a zilei, copiii de la câteva centre sociale din București s-au bucurat de magia jocurilor, cântecelor și dansurilor. După amiaza, petrecerea a continuat, la aceasta luând parte numeroase vedete împreună cu copiii lor: Simona Pătruleasa, Simona Bălănescu Dragomir, Diana Vucicovici, Roxana Iliescu, Monica Iagăr, Bianca Brad. De ziua lor, copiii au participat la o prezentare de modă, au cântat, au dansat și s-au jucat.

Zenyth, alături de copii

La eveniment au participat personalități, membri ai societății civile, vedete media – oameni care sprijină MIKO în asigurarea continuității acestui proiect, aflat anul acesta la a 7-a ediție.
„Ne bucurăm de fiecare dată să aducem un zâmbet pe fețele tuturor copiilor. Mulțumesc întregii echipe MIKO, tuturor sponsorilor și colaboratorilor care au transformat această zi într-o minunată zi de poveste!“, a mărturisit Mihaela Cristofor.
Zenyth a fost unul dintre sponsorii evenimentului, copiii sărbătoriți bucurându-se de cadouri dulci și sănătoase: ColonHelp Junior și Vitamina C Naturală.
La mulți ani tuturor copiilor!

colonhelp junior, copii, vitamina C naturala
Articolul anterior
Alege să fii tu învingătorul!
Articolul următor
A 21-a Ediție a Campionatului European Fudokan