ColonHelp a oferit 5.000 de euro unui caz special la „Dansez pentru tine“

In cadrul finalei „Dansez pentru tine“, din 1 decembrie 2010, Zenyth Pharmaceuticals a oferit un premiu special, in valoare de 5.000 de euro, si produse din gama Help unei tinere de 19 ani, din Bucuresti, participanta la emisiunea de la Pro TV.

Compania Zenyth Pharmaceuticals a fost impresionata de cazul Anei-Maria Iordan din Bucuresti, care a fost parasita de tatal biologic, cand avea doar 9 luni. Crescuta de un om deosebit, tatal ei vitreg, care a sacrificat totul pentru ea, Ana-Maria s-a inscris in competitie pentru a putea rasplati intr-o oarecare masura eforturile tatalui adoptiv. Cazul Anei-Maria nu a ajuns in marea finala, insa acesta a reusit sa impresioneze echipa Zenyth Pharmaceuticals, care i s-a alaturat imediat cu tot dragul, dar si financiar.

Pe langa mesajele pe care le transmite prin intermediul produselor ColonHelp, LiverHelp, SilhouetteHelp, si anume importanta unui stil de viata sanatos, Zenyth Pharmaceuticals se alatura si celor care au altfel de probleme, cum este Ana-Maria Iordan, participanta la emisiunea “Dansez pentru tine”.

De altfel, nu este pentru prima oara cand Zenyth Pharmaceuticals se implica in probleme sociale, ColonHelp demarand pe 10 noiembrie 2010 campania pentru cei cu venituri mai mici de 800 de lei lunar. Pentru acestia, produsul ColonHelp este disponibil timp de o luna la pretul special de 89 de lei.

Articolul anterior
ColonHelp și LiverHelp, în atenția medicilor de familie și a asistenților medicali
Articolul următor
ColonHelp participă la lansarea „Adevărul Europa“

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.