ColonHelp susține adevăratele valori ale României!

Bucuresti, 14 noiembrie 2011: Artisti, compozitori, textieri, orchestratori, ingineri de sunet… Persoane care au stabilit recorduri de-a lungul timpului vor pasi pe covorul rosu pe 9 decembrie 2011, la Gala Premiilor de Excelenta Electrecord. In cei 80 de ani de existenta, Electrecord a scris istoria muzicii romanesti, coloana sonora a vietii de zi cu zi in tara noastra si a pastrat sufletul ascultatorilor pe un disc de vinil. Pentru ca excelenta merita sprijinita, iar adevaratele valori sustinute, ColonHelp este alaturi de artistii prezenti la aceasta gala.

Excelenta in sanatate!
Pe 9 decembrie vom sarbatori excelenta in muzica romaneasca. ColonHelp sarbatoreste excelenta in sanatate in fiecare zi, alaturi de sute de mii de romani. ColonHelp este produsul care a devenit expresia unui fenomen social inca de la aparitia pe piata, in urma cu 2 ani si jumatate. Rezultatele foarte bune, vizibile in scurt timp de utilizare, au transformat ColonHelp intr-un produs dorit si cumparat de familii intregi, colegi de serviciu, tineri si varstnici deopotriva. ColonHelp este produsul care a stabilit record dupa record inca de la lansarea sa, fiind lider in vanzari pe piata suplimentelor alimentare din Romania. Toate acestea au facut ca atunci cand spui detoxifiere, sa spui ColonHelp.

ColonHelp, numarul 1 in detoxifiere!
ColonHelp este cea mai eficienta formula de fibre existenta in acest moment pe piata romaneasca. Asocierea perfecta dintre semintele de in si fibra-minune psyllium face din ColonHelp un ajutor sigur in detoxifierea organismului, in reglarea digestiei si a tranzitului. Administrat intr-o cura de trei luni, ColonHelp amelioreaza sau trateaza majoritatea bolilor cauzate de dieta moderna, bogata in alimente rafinate. ColonHelp regleaza tranzitul si rezolva constipatia, reduce refluxul gastric si balonarile, ajuta la un control mai bun al glicemiei si la scaderea nivelului colesterolului, este un bun adjuvant in curele de slabire. De asemenea, ColonHelp amelioreaza simptomele colonului iritabil, afectiune de care sufera 25% dintre adultii din intreaga lume.

Articolul anterior
Mărțișoare de la ColonHelp!
Articolul următor
Lansarea volumului „Sport, dietă și vedete“, de Florentina Opriș

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.