ColonHelp te trimite în vacanță!

Ti-ai dorit mereu o silueta care sa starneasca invidie? Acum ai ocazia sa slabesti sanatos, rapid si eficient, iar eforturile iti vor fi rasplatite! ColonHelp implineste 3 ani si sarbatoreste evenimentul printr-un concurs de zile mari!

timbru-vacanta

Intra in concursul verii de la Zenyth! Posteaza o fotografie cu tine si cu unul dintre pachetele aniversare ColonHelp, SuperSilueta sau SuperDetoxifiere, raspunde la intrebarea „Pe tine ce te motiveaza sa slabesti?“, invita-ti prietenii sa te voteze si poti castiga una dintre cele 6 excursii de vis, oferite de Zenyth Pharmaceuticals.

Daca nu ai castigat in prima saptamana, reactiveaza-ti contul si intra din nou in cursa pentru excursia saptamanii respective! Iar daca iti votezi prietenii inscrisi in concurs, ai ocazia sa castigi unul dintre cele 10 premii saptamanale, constand in produse marca Zenyth. Cu cat mai multe voturi, cu atat mai multe sanse de castig!
Pregateste-ti bagajele pentru o vacanta de neuitat! Acum iti poti etala silueta pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei!

Articolul anterior
Carmen Brumă: 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă
Articolul următor
Leacuri de sănătate, Volumul I (A-B)

Nu am găsit niciun rezultat.