Leacuri de sănătate, Volumul I (A-B)

„Leacuri de sanatate“ (vol. I, A-B), cea mai recenta aparitie editoriala din colectia Biblioteca Formula AS, este o colectie de leacuri si remedii traditionale publicate de-a lungul timpului in paginile revistei Formula AS. Aceste remedii au avantajul de a fi fost testate de cititorii revistei inainte de a fi publicate, deci efectul lor este unul grantat. Carte unica nu numai in Romania, ci si in lume, rezultat al unei experiente colective de tratare a bolilor, „Leacuri de sanatate“ reprezinta o alternativa de aur pentru salvarea sanatatii pierdute.

carte-leacuriBolile sunt prezentate in ordine alfabetica, iar la fiecare afectiune se regasesc mai multe remedii si leacuri puse cu generozitate la dispozitia celor care au nevoie de ele de catre cititorii revistei Formula AS care s-au confruntat cu probleme similare. In acest prim volum veti regasi leacuri pentru abcese, accidente vasculare, afectiuni hepatice sau intestinale, afectiuni renale, pulmonare, retete de la cititori contra balonarilor, bronsitei, bulimiei si multor altor probleme de sanatate.
Seria „Leacuri de sanatate“ cuprinde cinci volume si este realizata cu sprijinul ColonHelp, detoxifiantul numarul 1 din Romania. Detoxifierea este primul si probabil cel mai important pas catre sanatate, in conditiile in care „nevoia de detoxifiere si curatire a organismului nu a fost nicicand mai mare ca acum. Oameni de astazi sunt afectati de toxine cum nu au fost niciodata in istorie” (Dr. Bernard Jensen, parintele detoxifierii intestinale).

Articolul anterior
ColonHelp te trimite în vacanță!
Articolul următor
Campania „Slăbește sănătos cu SuperSilueta“ a ajuns la final

Nu am găsit niciun rezultat.