Campania „Slăbește sănătos cu SuperSilueta“ a ajuns la final

La sfarsitul lunii martie, Clubul „Click! Pentru femei“ lansa cititoarelor revistei provocarea de a slabi sanatos cu ajutorul programului SuperSilueta si al unui regim alimentar echilibrat. Sase doamne curajoase au intrat in cursa pentru silueta mult visata, iar dupa trei luni se mandresc cu rezultatele obtinute! Pe tot parcursul curei, ele au beneficiat de suportul medicului nutritionist Anamaria Iulian si de sfaturile specialistului Zenyth Pharmaceuticals, Georgeta Licsandru.

capota-rodica
Silueta Rodicai Capota (30 de ani, Bucuresti) a avut de suferit in urma celor doua sarcini. Desi inainte de prima sarcina cantarea 55 de kilograme, dupa doua nasteri a ajuns la 85 de kilograme. In ciuda faptului ca a incercat tot felul de diete si pastile de slabit, rezultatele s-au lasat asteptate in zadar. Cu SuperSilueta a reusit sa slabeasca inca din primele doua saptamani 1,5 kilograme: „Iau de trei ori pe zi ColonHelp cu iaurt de baut si beau un litru si jumatate de ceai SilhouetteHelp”. Rodica a constatat cu bucurie ca produsele din pachetul SuperSilueta (ColonHelp si SilhouetteHelp) i-au redus pofta de mancare si, mai ales, pofta de dulce.

alina-popAlina Pop (28 de ani, Brasov) a luat in timpul sarcinii aproape 20 de kilograme si a avut de suferit de pe urma dietelor drastice pe care le-a urmat dupa ce a nascut. Ca urmare a acestora, ea trebuie sa urmeze acum un tratament cu insulina pentru normalizarea nivelului glicemiei. Alina Pop a reusit sa scape de 6 kilograme inca din primele saptamani de cura cu SuperSilueta: „Cel mai greu a fost sa mananc 5 mese fixe pe zi, pentru ca stau acasa cu fetita mea de aproape doi ani. Am renuntat complet la dulciuri si nu am cedat tentatiilor. In plus, acum reusesc sa fac diferenta intre pofta si foame“.

ramona-dumitruSi Ramona Dumitru (30 de ani, Buzau) s-a acomodat mai greu cu cele cinci mese pe zi. Ea avea la inceputul curei un surplus de 40 de kilograme, acumulate pe parcursul celor doua sarcini. In 6 saptamani de cura cu produsele din pachetul SuperSilueta a reusit sa dea jos 6 kilograme: „Cel mai greu lucru a fost sa iau 5 mese pe zi, la ore fixe, deoarece inainte de acest regim ciuguleam ceva in timpul zilei si mancam foarte mult seara. Acum toata familia mananca aproape acelasi meniu ca si mine“.

carmen-aposticaCarmen Apostica (30 de ani, Urziceni) a inceput dieta cu 85 de kilograme si multa vointa.Ea nu a intampinat deloc probleme de acomodare la dieta: „Nu este imposibil sa tii regim. Familia ma sustine si apreciez foarte mult acest lucru.Nu slabesc pentru recompense.Slabesc in primul rand pentru mine si pentru sanatatea mea“.In plus, Carmen si-a rezolvat si problemele de tranzit intestinal cu ajutorul ColonHelp.

silvia-gilcaSi Silvia Gilca (31 de ani, Braila) si-a rezolvat problemele de tranzit intestinal cu ajutorul produselor din pachetul SuperSilueta.
Tot acest program a ajutat-o sa consume suficiente lichide, pentru ca inainte de dieta ajungea greu la cei 2 litri de apa recomandati. Silvia a reusit sa slabeasca 4 kilograme in primele patru saptamani. Pe parcursul curei nu i-a fost deloc greu sa se abtina de la a manca prajituri si a reusit sa respecte dieta in totalitate.

domnica-farcasLa Domnica Farcas (27 de ani, Bucuresti), kilogramele s-au adunat treptat. Sfaturile nutritionistului Anamaria Iulian au fost foarte importante pentru ea. Astfel, a aflat ce trebuie sa manance la micul dejun si cum sa gateasca legumele pentru cina. „Dieta mi-a dat o stare buna si m-a ajutat sa slabesc 2 kilograme inca din primele doua saptamani. Mai mult decat atat, daca inainte ma balonam, de cand iau ColonHelp nu mi se mai intampla asta. Sper sa scap si de kilogramele in plus putin cate putin, asa cum s-au acumulat“.

Articolul anterior
Leacuri de sănătate, Volumul I (A-B)
Articolul următor
Ziua Mondială a Hepatitei

Nu am găsit niciun rezultat.