Ziua Mondială a Hepatitei

Bucuresti, Cluj, 28 iulie 2012: In acord cu motto-ul „Mai multa educatie, mai putina sanatate” si in continuarea preocuparilor sale de educare a populatiei pentru prevenirea si combaterea diferitor afectiuni, Zenyth Pharmaceuticals s-a implicat in organizarea Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Hepatitei (28 iulie 2012).

Evenimentul a fost organizat de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH RO) in parteneriat cu Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”. Scopul acestei manifestari a fost sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea depistarii la timp a hepatitelor cronice virale, urmarirea pacientului si asigurarea accesului la tratament fara nici un tip de discriminare. De asemenea, evenimentul a urmarit:

  • Constientizarea publicului larg asupra importantei depistarii la timp a hepatitelor cronice virale in mod special si, in general, a afectiunilor hepatice;
  • Informarea pacientilor referitor la posibilitatile de tratament existente in Romania si la nivel european;
  • Sensibilizarea autoritatilor cu privire la problemele reale pe care le au pacientii si potentialii pacienti cu hepatite cronice, de la faza de depistare a afectiunii si pe parcursul vietii;
  • Informarea corecta a publicului larg astfel incat sa se limiteze discriminarile de orice fel la care sunt supusi multi pacienti cu afectiuni hepatice.

Credem cu toata convingerea in importanta enorma a prevenirii diferitor afectiuni printr-o dieta sanatoasa, un stil de viata echilibrat, suplimente naturale eficiente si de calitate. La acestea se adauga bineinteles necesitatea ca fiecare persoana sa aiba responsabilitatea propriei sanatati, sa consulte medicul in mod periodic si sa se testeze pentru afectiuni severe precum hepatitele.

Zenyth Pharmaceuticals este producatorul a doua suplimente nutritive care pot preveni si ajuta in tratarea diferitor afectiuni ale ficatului. ColonHelp si LiverHelp contribuie la detoxifierea ficatului precum si la recuperarea si mentinerea functionarii optime a acestui organ vital. Detoxifierea are un impact benefic major asupra intregului organism, intrucat ficatul este responsabil de extragerea si eliminarea toxinelor si materialelor reziduale din sange si de producerea mai multor hormoni si factori imunitari.

Zenyth Pharmaceuticals va continua sa sprijine proiectele de informare si educare a populatiei in domeniul sanatatii, al prevenirii afectiunilor, precum si in ceea ce priveste o dieta si un stil de viata sanatoase si echilibrate. Pe langa produsele de calitate si eficiente pe care le oferim tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca sanatatea, credem in continuare ca „Mai multa educatie inseamna mai multa sanatate” si vom continua sa fim parteneri ai unor proiecte care contribuie la acest scop.

Multumim Asociatiei APAH RO pentru posibilitatea de a lua parte la acest eveniment atat de important, in conditiile in care hepatitele sunt o problema de sanatate publica de foarte mare actualitate. Ne onoreaza si ne bucura posibilitatea si a altor colaborari cu Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania, carora le uram succes in toate proiectele.

APAH RO este o organizatie de pacienti si reprezinta comunitatea persoanelor care sufera sau sunt preocupate de afectiunile hepatice. Asociatia este membra a Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a European Liver Patients Association si a World Hepatitis Alliance. De asemenea, APAH RO organizeaza programe de informare si educare privind afectiunile hepatice.

Articolul anterior
Campania „Slăbește sănătos cu SuperSilueta“ a ajuns la final
Articolul următor
O 9 atitudine: Alege Sănătos! Trăiește Sănătos!

Nu am găsit niciun rezultat.