O 9 atitudine: Alege Sănătos! Trăiește Sănătos!

O campanie initiata de ANPC cu sprijinul Zenyth Pharmaceuticals

Motanul Garfield, celebrul personaj de desene animate, a devenit emisarul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru informarea consumatorilor de toate varstele in variate domenii. Incepand din septembrie 2012, indragitul personaj de desene animate este ambasadorul ANPC si ne invata cum sa alegem sanatos si sa traim sanatos.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), cu sprijinul Zenyth Pharmaceuticals, a lansat campania „O 9 atitudine: Alege Sanatos! Traieste Sanatos!“, al carei scop este cresterea nivelului de informare si educare a consumatorilor din Romania. In Romania, nivelul de informare si educare a consumatorilor este redus, iar asociatiile existente sunt in incapacitatea de a desfasura programe si campanii eficiente.

Campania „O 9 atitudine: Alege Sanatos! Traieste Sanatos!“ vizeaza pe de o parte agentii economici in sensul respectarii drepturilor si intereselor consumatorilor, iar pe de alta parte institutiile statului si reprezentantii lor pentru promovarea intereselor consumatorilor in toate politicile lor.
Materialele de informare din campanie sunt destinate cresterii gradului de informare al consumatorilor cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si schimbarii mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

Zenyth Pharmaceuticals isi respecta motto-ul „Mai multa educatie, mai multa sanatate“ si se implica in campania ANPC „O 9 atitudine: Alege Sanatos! Traieste Sanatos!“. Zenyth sprijina cu mandrie initiativa ANPC de constientizare a publicului larg asupra unui stil de viata sanatos. Secretul sanatatii nu este lipsa medicamentelor, ci lipsa educatiei in spirit preventiv. Acesta este motivul pentru care Zenyth Pharmaceuticals isi canalizeaza eforturile nu doar pe cercetare si studiu permanent, pentru a dezvolta cele mai bune formule pentru produsele noastre, ci si pe educarea populatiei in spiritul vietii sanatoase. Mai multa educatie inseamna mai multa sanatate!

Alege sanatos! Traieste sanatos!

Articolul anterior
Ziua Mondială a Hepatitei
Articolul următor
Află despre beneficiile detoxifierii în farmaciile HelpNet!

Nu am găsit niciun rezultat.