Află despre beneficiile detoxifierii în farmaciile HelpNet!

București, 1-31 octombrie 2012: Vrei să afli cum îți poți recăpăta energia și starea de bine, dar și cum te poți pune la adăpost de o serie de boli cauzate de stilul de viață? În perioada 1-31 octombrie, în farmaciile din rețeaua HelpNet din București se desfășoară o acțiune de informare în ceea ce privește beneficiile detoxifierii. Toți cei care intră în farmaciile HelpNet și sunt interesați pot afla de ce detoxifierea este primul pas către o viață sănătoasă și care sunt beneficiile unei cure de detoxifiere pentru sănătate.

Momentul acțiunii de informare – luna octombrie – este cu atât mai bine ales, cu cât toamna, alături de primăvară, este perioada propice pentru detoxifiere.

Curele de detoxifiere sunt ideale pentru prevenirea și tratarea constipației și a altor probleme digestive. De asemenea sunt utile pentru a da jos fără efort câteva kilograme. În plus, detoxifierea ajută organele implicate în procesul de digestie și eliminare a toxinelor: ficat, vezică biliară și rinichi.

Mai mult, o cură de detoxifiere făcută în lunile de toamnă este o metodă foarte bună de pregătire a imunității pentru iarnă.
Dacă veți intra în farmaciile HelpNet în această perioadă veți afla că fibrele sunt cea mai bună metodă de detoxifiere. Ele stimulează tranzitul intestinal și asigură o detoxifiere eficientă a organismului, prin eliminarea deșeurilor din colon și nu au efecte adverse, cum se întâmplă în cazul laxativelor obișnuite. Surse excelente de fibre necesare pentru o bună detoxifiere sunt semințele de in și psyllium, ingredientele principale ale detoxifiantului ColonHelp.

Pe toată durata lunii octombrie, clienții farmaciilor HelpNet vor beneficia de o reducere de preț de 20% la toate produsele din Gama Help – ColonHelp, SilhouetteHelp, LiverHelp și ColonHelp Junior.

Articolul anterior
O 9 atitudine: Alege Sănătos! Trăiește Sănătos!
Articolul următor
Conferința națională a Asociației Pacienților Hepatici din România

Nu am găsit niciun rezultat.