Conferința națională a Asociației Pacienților Hepatici din România

Brașov, 11-13 octombrie 2012: În perioada 11-13 octombrie 2012 a avut loc la Brașov a IV-a Conferință Națională a Asociației Pacienților Hepatici din România (APAH-RO). Conferința s-a bucurat de participarea a numeroase cadre medicale (specialiști gastroenterologi, hepatologi, infectioniști, chirurgi specializați în transplant hepatic), dar și a unor reprezentanți de asociații naționale și internaționale de pacienți hepatici, pacienți, aparținători și reprezentanți ai CNAS.

Zenyth Pharmaceuticals a participat la acest eveniment în interesul pacienților hepatici, în calitate de producător al ceaiului detoxifiant și hepatoprotector LiverHelp. Acest produs vine în completarea programului de detoxifiere propus prin produsul ColonHelp. Ceaiul LiverHelp este un ajutor eficient atât pentru persoanele care suferă de diferite forme de afecțiuni hepatice cronice, cât și pentru persoanele care doresc să își protejeze și ajute ficatul pentru a preveni probleme ulterioare.

Nutriția în afecțiunile hepatice

În cadrul conferinței au fost abordate și teme de nutriție sănătoasă, recomandată în cazul persoanelor cu diferite afecțiuni hepatice sau asociate. De asemenea, specialiștii și pacienții au discutat despre modalitățile prin care pacienții pot (re)dobândi controlul asupra calității propriei vieți, una dintre acestea fiind informarea în domeniul nutriției. Alimentația echilibrată și aportul de substanțe nutritive cu efecte terapeutice din surse naturale pot influența foarte mult starea fizică, dar și psihică a acestor persoane.

Educare și informare cu sprijinul Zenyth Pharmaceuticals

Implicarea Zenyth Pharmaceuticals în organizarea acestui eveniment se înscrie în continuarea mai multor campanii de informare publică și evenimente de sănătate publică (de exemplu, Ziua Mondială a Hepatitei din acest an). Prin astfel de acțiuni dorim să fim partenerii acelor proiecte care vizează educarea publicului în sensul menținerii sănătății, al prevenirii unor afecțiuni, dar și în tratamentul unora dintre acestea. Detoxifierea naturală a organismului este o strategie preventivă, dar și terapeutică în multe afecțiuni ale ficatului și aparatului digestiv, iar produsele LiverHelp și ColonHelp ale Zenyth Pharmaceuticals reprezintă o soluție naturală și eficientă în acest sens.

Dorim să continuăm parteneriatul pentru sănătate început cu APAH-RO, deoarece motto-ul companiei noastre, „Mai multă educație, mai multă sănătate“, se înscrie în zona eforturilor APAH-RO de educare și informare a pacienților și medicilor.

Articolul anterior
Află despre beneficiile detoxifierii în farmaciile HelpNet!
Articolul următor
Conferința Națională de Medicină a Familiei

Nu am găsit niciun rezultat.