Slăbește sănătos cu SuperSilueta!

Bucuresti, 28 martie 2012: Zenyth Pharmaceuticals si revista „Click! Pentru Femei“ au demarat campania „Slabeste Sanatos cu SuperSilueta“! Sase cititoare ale revistei – Domnica Farcas (Bucuresti), Carmen Irina Apostica (Urziceni), Alina Pop (Brasov), Silvia Gilca (Braila), Ramona Dumitru (Buzau), Rodica Capota (Bucuresti) – vor beneficia de pachetul de slabire SuperSilueta si vor avea timp de trei luni suportul unei echipe de specialisti pentru a ajunge la greutatea pe care si-o doresc!

Tinere, zambitoare si ambitioase, castigatoarele isi doresc din tot sufletul sa scape de kilogramele in plus. „Am 27 de ani si 73 de kilograme. Imi doresc nespus sa ajung macar la 65 de kilograme“, spune Domnica Farcas. Acelasi lucru isi doreste si Carmen Apostica, o tanara de 30 de ani, care in prezent cantareste 85 de kilograme.
Ramona Dumitru, 30 de ani, a ajuns la 88 de kilograme dupa doua nasteri: „Pot sa spun ca si eu m-am cam neglijat, dar cu doi copii mici acasa, sotul lucreaza in constructii si cand e, cand nu e acasa. Nu am avut timp sa ma ocup si de mine, sa ma duc la sala, sa merg la un nutritionist. Am tinut tot felul de cure drastice, dupa capul meu, care mi-au dat organismul peste cap si din cauza lor am si ceva probleme cu stomacul. Acum sunt foarte motivata sa slabesc printr-un stil de viata sanatos pentru ca nu ma mai simt bine in pielea mea“.

 

In situatia Ramonei se afla si Alina Pop (28 de ani), care a ramas cu 90 de kilograme dupa nastere. „Am ajuns la aceasta greutate in timpul sarcinii si, de cand am terminat cu alaptatul, ma tot chinui sa slabesc prin tot felul de diete. Sunt epuizata de tot ce inseamna regim si am impresia ca nu voi mai ajunge niciodata la greutatea dinainte de nastere. Am auzit doar lucruri bune despre produsele Zenyth. Imi doresc nespus sa slabesc cu ajutorul SuperSilueta, mai ales ca ne gandim sa mai avem un bebe si nu pot porni intr-o noua sarcina de la kilogramele actuale“, spune tanara mamica.
La clubul cititoarelor revistei „Click! Pentru femei“, in prezenta a peste 100 de femei preocupate de stilul de viata sanatos, nutritionista Anamaria Iulian le-a explicat tuturor ca pentru a slabi sanatos este nevoie de rabdare, perseverenta si o dieta echilibrata.
Castigatoarele programului „Slabeste Sanatos“ au promis ca vor face totul ca sa isi recapete silueta, vor respecta sfaturile dietare si vor folosi cu incredere produsele din pachetul SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp), solutie avansata de slabire sanatoasa!

Articolul anterior
Congresul Național de Medicină Internă
Articolul următor
Carmen Brumă: 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.