Zenyth la Conferința Națională de Medicina Familiei

București, 26-29 martie 2014: Zenyth Pharmaceuticals a participat la ediția a X-a jubiliară a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, organizată de Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov (AMFB) și Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF).

Tema principală a conferinței din acest an a fost “Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”, dezbătută  atât în sesiunile interactive în plen, cât și în atelierele de lucru și în sesiunea de postere.

”Specialitatea de medicina familiei este o specialitate complexă, complet diferită de restul specialităților surori din nomenclator, principalele caracteristici fiind procesul de sinteză diagnostică și terapeutică precum și activitățile legate de prevenție pe toate planurile acesteia. Medicul de familie este cel care asigură drumul corect al oricărui pacient în sistemul de sănătate, este cel care integrează toate informațiile legate de pacient într-un tot unitar care protejează sănătatea pacientului său. Medicul de familie este baza oricărui sistem de sănătate clădit pe o strategie de eficiență și este managerul oricărui caz cronic. Medicul de familie este comunicator prin excelență, prin specificul specialității sale, fiind cel mai în măsură să comunice pacientului său tot ce este legat de starea lui de sănătate.” mărturisește dr. Sandra Adalgiza Alexiu, medic primar MF, instructor formator, Directorul Conferinței.

Pornind de la aceste premise paleta subiectelor dezbătute a fost largă: de la pediatrie la geriatrie, de la cardiologie la problemele respiratorii sau boala cronică de rinichi, de la principiile prevenției la tratamentul curativ, de la puericultură și vaccinare la boli metabolice, de la durere la paliație.

Standul Zenyth a fost neîncăpător pe parcursul tuturor celor 4 zile pentru numeroșii  vizitatori dornici să afle informații despre produsele noi (BioGreens și ArtroHelp), să se energizeze în pauza dintre lucrări cu o doză de energie verde furnizată de BioGreens sau să  își procure doza de imunitate oferită de nutrienții din fructele de pădure din compoziția produsului Vitamina C Naturală.

Și pentru că medicina de familie este prin excelență o specialitate dedicată prevenției prin menținerea unui stil de viață sănătos, „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală“ – un bestseller care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume a stârnit interesul medicilor, fiind una dintre cele mai cautate volume din cadrul conferinței.

conferinta de medicina familiei
Articolul anterior
Zenyth la „Abordarea Integrativă a Bolilor Alergice și Dermatologice”
Articolul următor
Abordarea integrativă a bolilor autoimune

Nu am găsit niciun rezultat.