Constipația nu se rezolvă cu supozitoare, ci este necesară detoxifierea

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 315 ori.

Mircea Somfalean, Targu-Mures: Este prima data cand ma adresez printr-o scrisoare unei companii farmaceutice. Am luat aceasta decizie din doua motive. In primul rand, din dorinta de a multumi celor care au contribuit la realizarea acestui produs NATURAL, care, in ceea ce ma priveste, mi-a rezolvat unele stari de disconfort, pe care am inceput sa le am de vreo doi ani.

Al al doilea motiv este profesionalismul de care au dat dovada cei de la marketing pentru faptul ca au incercat o data cu vanzarea produsului sa informeze oamenii prin brosura si ghidul informativ, in legatura cu beneficiile produsului ColonHelp. Sunt o persoana activa, nu lipsita de stres datorita faptului ca lucrez in sectorul privat, dar incerc sa mentin un echilibru intre job, stres si timpul liber si imi aloc cateva ore zilnic pentru miscare. Problemele au inceput in urma cu doi ani cand am inceput sa devin constipat mai tot timpul, uneori cu sangerari la scaun si acel stres permanent legat de aceasta problema. Am incercat sa rezolv de fiecare data acest disconfort pe moment, fara sa tratez problema cu atentia cuvenita. Am crezut initial ca una dintre cauze ar fi faptul ca fac zilnic sauna, eliminand astfel foarte multa apa din organism. Aveam sentimentul ca aceasta este cauza constipatiei. Ceea ce m-a determinat sa ma orientez catre acest produs a fost momentul cand, in concediu fiind la Paris, la o discutie pe care am avut-o cu o farmacista de acolo, aceasta m-a facut sa inteleg ca problemele mele legate de fisura anala, constipatie, balonare, tranzit lent etc. nu se rezolva cu supozitoare, ci au legatura cu colonul si este necesara o detoxifiere. Am inceput tratamentul de detoxifiere in urma cu o luna si deja ma simt excelent, nu mai sunt balonat, constipat, tranzitul intestinal este mai bun si este adevarat am inceput sa scad in greutate si sa mananc mai putin. Felicitari echipei Zenyth Pharmaceuticals!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina