Adriana Mogoș: dovada că visele se împlinesc cu muncă și multă voință

Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ a ajuns la ediția a 7-a, număr magic, care i-a purtat noroc Adrianei Mogoș, concurenta hotărâtă să își schimbe stilul de viață și să piardă din kilogramele în plus. Fire sociabilă și cu mult umor, Adriana și-a acceptat greutatea, deși a urmat mai multe cure de-a lungul timpul pentru a scăpa de greutatea care îi punea în pericol sănătatea.

Adriana Mogoș a luat 37 kilograme în 4 ani

126 de kilograme. Aceasta este greutatea cu care Adriana a intrat în emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, difuzată de Prima TV, în fiecare joi seara. Dorința de a avea un copil și teama pentru propria sănătate au determinat-o pe Adriana Mogoș să ceară ajutorul specialiștilor emisiunii. „Vreau să scap de cele 3 cifre, înainte de a rămâne însărcinată“, afirmă Adriana la prima întâlnire cu Cornelia Marin, consultantul în nutriție.

Adriana Mogoș îi spune Corneliei Marin că ea mănâncă sănătos. La o analiză mai atentă a consultantului în nutriție se dovedește exact contrariul: Adrianei îi plac dulciurile, prăjelile, combină alimentele incorect, mănâncă doar ceea ce se gătește repede, nu prea are zile în care să nu consume carne… Obiceiurile alimentare nesănătoase au făcut ca în ulltimii 4 ani, Adriana să ia în greutate 37 de kilograme, după ce în 2009, când s-a căsătorit, avea 89 de kilograme.

O obișnuită a curelor de slăbire

Adriana este o obișnuită a curelor de slăbire. De-a lungul timpului a mai încercat alte cure, la un moment dat chiar a slăbit aproape 60 de kilograme, însă i-a fost greu să se mențină, iar kilogramele s-au pus la loc rapid. Mereu cu zâmbetul pe buze, plină de optimism, Adriana mărturisește că s-a simțit bine și la 147 de kilograme, ca și la 89. Acum însă își dă seama că o dată cu înaintarea în vârstă îi va fi din ce în ce mai greu.

O schimbare pentru sănătate și pentru viitorul copil

Cornelia Marin și antrenorul Stelian Tufaru o antrenează pe Adriana Mogoș pentru cea mai importantă competiție: întrecerea cu propriile limite. Cu ajutorul Corneliei Marin, Adriana își reorganizează regimul alimentar, redescoperă gusturile naturale, își dă seama că a mânca sănătos nu înseamnă a mânca alimente fără gust. La un moment dat, Cornelia Marin îi face cunoștință cu Andreea Raicu, care o sfătuiește pe Adriana să își asculte corpul, pentru că el îi cere ce are nevoie.
Fibrele ColonHelp își găsesc și ele locul în meniul zilnic. Stelian Tufaru o ajută să se mobilizeze, să persevereze și să includă sportul în noul ei stil de viață.

15 kilograme mai puțin după o lună de program

Deși au fost momente când a vrut să renunțe, momente în care s-a plictisit să stea în bucătărie să își gătească sănătos, Adriana a reușit să slăbească 15 kilograme în prima parte a programului de echilibrare a greutății propus de Cornelia Marin și Stelian Tufaru.
După o lună, Adriana era în grafic, iar specialiștii emisiunii foarte mulțumiți de ea – Adriana își îndeplinea una dintre dorințele cu care a intrat în emisiune: să își dovedească că se poate, ca modificarea stilului de viață duce la pierderea kilogramelor în plus. După prima parte a programului i s-a îndeplinit și a doua dorință: Adriana a rămas însărcinată.

ColonHelp, un produs pentru sănătate și frumusețe!

Adriana Mogoș este foarte mulțumită și foarte mândră de ea, după programul de schimbare a stilului de viață și echilibrare a greutății. „Am avut probleme cu greutatea de când mă știu. Am oscilat între 85 până chiar la 150 de kilograme. Toate dietele pe care le-am ținut au dat rezultate pe moment, la un moment dat reluându-mi stilul de viață nesănătos, am început să acumulez din kilogramele pierdute. Mi-am dat seama că aceste kilograme în plus îmi pot afecta sănătatea în timp. Mă bucur că prin intermediul emisiunii «Ajutor! Vreau să slăbesc!» am descoperit produsul ColonHelp. Ce pot să vă spun este că această detoxifiere cu fibrele ColonHelp mă ajută să am mult mai multă energie, dimineața mă scol mult mai odihnită, tenul și părul îmi arată mult mai bine“, povestește Adriana.
Adriana a dovedit că se poate! Schimbarea stilului de viață este primul pas către sănătate.
ColonHelp și Prima TV te așteaptă și săptămâna viitoare cu noi sfaturi de sănătate și experiențe de schimbare a stilului de viață!

colonhelp, detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 6: Marius Şerban
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 21 martie 2013

2 comentarii. Leave new

  • Inca o poveste de succes, sportul si dieta sunt factorii minune pentru a slabi si a te mentine sanatos. Poate cu ajutorul acestor emisiuni tot mai multe persoane vor invata ca nu exista produse minune care sa te slabeasca peste noapte!

  • O poveste draguta cu un final mai mult decat fericit. Pe langa scaderea in greutate va deveni si mamica!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.