O dată cu detoxifierea am revenit la un stil de viață mai sănătos

Ultima actualizare la 4 august 2014. Categoria: Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 2108 ori.
O dată cu detoxifierea am revenit la un stil de viață mai sănătos

Anca Popa, Oradea: Mă numesc Popa Anca, sunt din Oradea, am 30 de ani și vă scriu deoarece tocmai am încheiat prima cură de 3 luni de ColonHelp. Menționez că am văzut că prieteni de-ai mei făceau această cură și, fiindcă aveam probleme cu tranzitul intestinal (din cauza serviciului nu mă alimentam la ore fixe, mai luam câte un sandviș, mai mult hrană rece – mi-am dereglat tranzitul), mi-am zis că trebuie să încerc și eu. După primele 2-3 săptămâni de tratament, cu toate că eram sceptică, tranzitul meu a început să se regleze. Luam ColonHelp de două ori pe zi, câte o linguriță și jumătate, amestecată cu 2 iaurturi. Am crezut că nu am să mă obișnuiesc să beau 1,5-2 litri de apă pe zi, dar după prima lună deja beam fără probleme și apa necesară. Acum iau acest supliment doar dimineața, pe stomacul gol cu iaurt. Imediat după beau 2 pahare cu apă.

Prin această detoxifiere nu numai că am scăpat de constipație, dar am revenit la un stil alimentar mai sănătos, pe deasupra am scăpat și de câteva kilograme bune.
Recomand ColonHelp tuturor, este un supliment alimentar de succes, care chiar ajută în cazul persoanelor cu tranzitul intestinal dezechilibrat. Ajută de asemenea și în curele de slăbire.
Peste jumătate de an am să reiau cura de ColonHelp, deoarece cu ajutorul lui am scăpat de o mulțime de probleme. Vă mulțumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina