Constantin Zamfirescu a slăbit 14 kilograme în două luni!

Pe Constantin Zamfirescu l-ai putut vedea în cel de-al patrulea episod al emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. La 47 de ani, Gogoaşe din serialul „Trăsniții“ avea, la începutul emisiunii, 112 kilograme. Pe lângă programul dezechilibrat de masă, kilogramele s-au depus şi ajutate de lipsa mişcării. Intenţia lui Constantin Zamfirescu este să ajungă la 90 de kilograme. Oare va reuşi, în condiţiile în care nu este deloc pretenţios la mâncare şi ar mânca uneori şi pietre, după cum singur recunoaşte?

Dietă, sport şi detoxifiere – coordonatele slăbitului sănătos!

Şi dacă vrei să slăbeşti sănătos, mai ales cu un program aşa de încărcat ca al lui Gogoaşe, ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poţi obţine! Iar Cornelia Marin şi Stelică Tufaru sunt ajutoare de nădejde! Consultantul în nutriţie Cornelia Marin îi demonstreză lui Constantin Zamfirescu că nu mănâncă aşa de sănătos cum are el impresia şi că mâncatul pe fugă şi pauzele mari între mese sunt greşeli care nu se soldează cu altceva decât şi mai multe kilograme în plus! Pofta şi foamea se educă, aşa că Gogoaşă se pune pe treabă! Dietă ca la carte, sport cât cuprinde şi, desigur, detoxifiere cu fibrele ColonHelp!

Mai slab cu 14 kilograme în două luni!

După două luni de dietă şi eforturi susţinute, cântarul arată mai puţin cu 14 kilograme şi Gogoaşe se ambiţionează să nu se oprească aici şi să ajungă la 88 de kilograme, aşa cum şi-a propus la început! Cornelia Marin este şi ea mulţumită de rezultate: „În vacanţă a recuperat kilogramele pe cele pe care le pierduse până de Sărbători. Am crezut că nu are puterea să o ia din nou de la capăt. Însă s-a mobilizat, aş spune că a avut o prioadă de forţă în care a reuşit să dea cel mai mult, mi-a spus că el se simte bine în ritmul astă şi că îşi doreşte o slăbire constantă, pe termen lung, în aşa fel încât la sfârşitul anului să aibă în jur de 88 de kilograme. Este foarte important să ştii e vrei. Dacă el e mulţumit e tot ce contează. Cel mai important e să meargă pe drumul pe care a început“.

slăbire
Articolul anterior
Familia Năstase: Ne retragem cu toții din fața kilogramelor
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 7 martie 2013

1 comentariu. Leave new

  • Foarte amuzanta gluma de la final cu burtica de gravida. Gogoasa a demonstrat ca este o persoana pozitiva, amuzanta dar si serioasa atunci cand este vorba de sanatatea lui!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.