Balonari sau acumularea de gaze in stomac
Balonarile se caracterizeaza prin dilatarea abdomenului ca urmare a acumularii de gaze in stomac si in intestin. Pe langa un aspect inestetic al abdomenului, disconfortul, respiratia greoaie, starea de indispozitie si flatulenta sunt determinata deseori de balonari. De aceea ne-am dori sa rezolvam cat mai rapid problema reprezentata de balonari. Un tratament foarte bun pentru balonari este ColonHelp, supliment cu fibre de in si psyllium.
Avand in compozitie chimen, ColonHelp este foarte eficient in cazul persoanelor care sufera de balonari. In caz de balonari, chimenul reduce cantitatea de gaze la nivel abdominal.
Balonarile sunt cauzate de unele tulburari ale procesului de digestie si reprezinta de cele mai multe ori simptome ale unor afectiuni digestive. La nivelul colonului se produc zilnic 7-10 litri de gaze, mai ales prin degradarea produsilor de digestie care au ajuns in colon. Componentele principale ale gazelor intestinale sunt: CO2, CH4, H2, N2. Cu exceptia azotului, celelalte pot difuza prin mucoasa colonului, astfel incat volumul eliminat este de 600 ml/zi. Tulburarile digestive duc la acumularea de gaze in stomac si la senzatia neplacuta de balonari.
Cauzele balonarilor
Specialistii spun despre balonari ca apar frecvent fara o suferinta asociata, fiind urmarea unui stil de viata gresit.
Cauzele balonarilor sunt:
- Aerul introdus in stomac prin inghitire, in special de catre fumatori sau de catre persoanele nevrotice, determina balonari.
- O alta sursa de gaz intestinal este consumul unor mari cantitati de apa gazoasa, sifon, bere etc., aceste lichide producand umflarea abdomenului si balonari.
- Alimentatia bogata in zaharuri poate sa degaje, prin fermentatie, mari cantitati de gaze care se acumuleaza in intestinul subtire si in cel gros, presand asupra peretelui abdominal si cauzand balonari.
- Consumul de fructe, imediat dupa o masa pe baza de carne, determina aparitia de balonari din cauza faptului ca timpul de fermentatie al carnii este mult mai mare decat cel al fructelor.
Sunt multe situatii in care gazul este introdus in intestine, iar ColonHelp poate sa il absoarba restabilind presiunea normala in intestine si ameliorand simptomatologia data de balonari, senzatia de abdomen plin.
Cum pot fi prevenite si combatute balonarile?
Balonarile pot fi prevenite prin restructurarea dietei. In acest scop este recomandat in primul rand un regim alimentar lejer, mancand in liniste, fara stres. Grijile si conflictele trebuie uitate in timpul mesei, iar alimentele trebuie indelung mestecate pentru a nu suferi de balonari.
Pentru a nu suferi de balonari evitati laptele dulce, ceapa, ridichile, bauturile carbogazoase, straduiti-va sa renuntati la fumat!
Este bine ca fructele crude sa fie consumate numai intre mese si nu in amestec cu alte alimente, altfel pot aparea balonari si gaze intestinale.
Sunt recomandate gutuile, ananasul, portocalele, lamaile si oricare alte citrice pentru a evita senzatia neplacuta data de balonari.
Dupa o cura de detoxifiere cu ColonHelp, persoanele care se plangeau de senzatia de abdomen plin si balonari au relatat ca au scapat de aceste simptome, chiar daca au consumat alimente care puteau avea astfel de efecte.
Astfel, noi recomandam ColonHelp pentru restabilirea unei bune digestii, pentru eliminarea gazelor intestinale si pentru a uita de balonari.
172 de comentarii. Leave new
Cura este eficienta chiar daca luati intreaga doza dimineata. Seara nu este indicat sa luati ColonHelp mai tarziu de ora 6 pentru a avea timp sa beti cei 400 ml de apa obligatorii. Si nu uitati ca peste zi trebuie sa beti 2 l de apa.
ma balonez frecvent si am dureri abdominale ,senzatia de presiune ,greutate si dureri in spate .Am si hepatita c ,mi s_a spus mereu ca am colon iritabil Ce parere aveti cum ma puteti ajuta? multumesc
ColonHelp amelioreaza simptomele de colon iritabil, asa ca il puteti folosi cu incredere.
Buna ziua. Am 31 ani si sufar de problema balonarii,si chiar daca nu mananc tot balonata ma simt ,am tot facut cura de a nu mai manca piine dar tot degeaba,simt ca ma umflu cu aer.Cu scaunul ies cam rar cei drept,cam la 2-3 zile,si nu stiu ce sa mai fac. Ce parere aveti ma puteti ajuta? Va multumesc.
am o parere foarte buna
ColonHelp ajuta digestia, elimina gazelor intestinale si va scapa de balonari. Evitati laptele dulce, ceapa, ridichile, bauturile carbogazoase, renuntati la fumat! Este bine ca fructele crude sa fie consumate numai intre mese si nu in amestec cu alte alimente.
Buna ziua.sunt la a doua cura de colonhelp si de 3 zile dupa ce consum portia de dimineata,in iaurt,ma doare stomacul.poate fi de la el?prima data nu am avut nici un fel de probleme.sa continui administrarea?respect toate regulile legate de produs si nu as vrea sa-l intrerup.multumesc.
Daca la prima cura de ColonHelp nu ati avut aceste neplaceri este putin probabil ca produsul sa cauzeze simptomele despre care vorbiti. Este posibil sa fie vorba despre o gastrita, de aceea ar fi bine sa mergeti la medic sa vedeti exact ce se intampla. Si incercati sa luati ColonHelp dupa ce mancati sa vedeti daca simptomele sunt aceleasi.
Buna ziua am o problema am colon iritabil si mi-am comandat colonhelp de 3 zile o folosesc ieri am eliminat mucus si am avut de 4 ori scaun mai moale.Astazi iarasi a eliminat mucus si mia fost grata,este normal? Multumesc
Aceste simptome despre care vorbiti sunt tipice pentru sindromul colonului iritabil si nu apar ca urmare a consumului de ColonHelp. Daca aceste neplaceri nu dispar in cateva zile sau se agraveaza, intrerupeti administrarea de ColonHelp si mergeti la medic.