„Suntem niste depozite ambulante de toxine“, semnaleaza dr Kenneth Bock, de la Universitatea New York (SUA), vorbind despre toxinele care se acumuleaza in colon. V-ati gandit vreodata cate deseuri industriale absorbim zilnic, cate ierbicide, pesticide, aditivi si metale grele continute de hrana, cosmetice, aer sau apa? Aceste substante ajung in ultima instanta in colon, care functioneaza ca o conducta de canalizare a organismului. Pentru ca aceasta canalizare sa functioneze corespunzator trebuie sa facem din detoxifiere si curatirea colonului un mod de viata. Specialistii vorbesc despre colon ca fiind „groapa de gunoi“ a organismului. In colon se gasesc reziduuri alimentare inutilizabile, neasimilate. Daca nu sunt eliminate corespunzator, aceste resturi se depun in colon, pe peretii acestuia si intoxica incet, dar sigur intregul organism. Iata de ce curatirea colonului este o necesitate, de ce naturopatii atrag atentia tot mai des asupra consecintelor unui colon toxic. Deseurile care formeaza materiile fecale sunt propulsate in colon datorita miscarilor peristaltice ale peretilor intestinali. In acest context trebuie subliniata importanta prezentei fibrelor in dieta pentru imbunatatirea peristaltismului intestinal si pentru mentinerea unui colon curat. Pentru a avea un colon curat va recomandam suplimentul cu fibre ColonHelp.

Ce se ascunde in colon?

Te deranjeaza colaceii care ti-au aparut in jurul abdomenului? Cauti o cura de slabire, mergi si la sala de cateva ori daca iti permite timpul! Te supara parul care se rupe foarte usor? Incearci o masca pentru par despre care ti-a vorbit o prietena. Te enerveaza cearcanele cu care te trezesti oricat de mult ai dormi? Incerci o alta crema anticearcan. Pielea ti-a devenit uscata? Schimbi crema hidratanta! Cura de slabire, masca pentru par, cremele sunt solutii rapide, care insa nu rezolva problema de fond: toxinele din colon.

Nu v-ati gandit niciodata, nu-i asa? Insa aceste simptome neplacute pot aparea din cauza acumularii de toxine in colon. Un colon intoxicat inseamna balonari, gaze intestinale, constipatie, risc de cancer de colon. In acelasi timp insa, un colon intoxicat inseamna si par casant, si piele uscata, si miros neplacut al corpului. Colonul, aceasta „groapa de gunoi“ a organismului, este mereu neglijat. Un colon neglijat are nevoie de o cura de detoxifiere!

In colon, in pliurile sale sau direct pe peretii intestinali, se pot acumula resturi putrefactive, ca urmare a digestiei defectuoase si a dietei dezechilibrate. Aceste resturi stagneaza in colon si pot irita peretii acestuia, care produc ca reactie de aparare mucus in exces.

Stiati ca mucusul in exces, produs in colon initial ca factor de aparare, se poate acumula si impreuna cu resturile care stagneaza in colon poate forma placa mucoida? Placa mucoida, care se depune in colon, impiedica absorbtia nutrientilor, favorizeaza aparitia constipatiei si autointoxicarea organismului prin recircularea toxinelor. Din aceasta cauza este afectat si echilibrul florei intestinale, care se gaseste in mod normal in colon. De altfel, afectarea florei intestinale este legatura dintre un colon toxic si imunitatea scazuta.

Mai mult, materiile stagnante in colon si neevacuate la timp pot sta la originea cancerului de colon. Iata motive suficiente pentru a mentine un colon curat! Incepeti acum o cura de curatire a colonului, o cura cu ColonHelp!

ColonHelp pentru un colon curat

[articol=2400, box-orange]

ColonHelp este un amestec de fibre din seminte de in si psyllium, care ne ajuta sa eliminam toxinele din colon. Fibrele din ColonHelp se comporta asemenea unui burete ce absoarbe toxinele odata ajuns in colon. In colon, semintele de in absorb atata apa incat isi maresc volumul de 10 ori, iar semintele de psyllium − de 8-14 ori. O data cu apa, fibrele din ColonHelp absorb si toxinele acumulate in colon, pe care apoi le elimina. Impreuna cu celelalte ingrediente ale ColonHelp (coriandru, chimen, patrunjel, oregano, argila), semintele de in si psyllium ajuta organismul sa elimine reziduurile nedigerate din colon. In caz contrar, resturile nedigerate pot intra in fermentatie si pot impiedica absorbtia nutrientilor in colon. ColonHelp este un produs 100% natural, o combinatie reusita de fibre, care actioneaza bland si eficient pentru curatirea colonului. O cura de 3 luni cu ColonHelp garanteaza eliminarea toxinelor din colon.

Curatati-va neaparat colonul! Faceti o cura de detoxifiere cu ColonHelp pentru un colon sanatos!

Atentie! Toxinele din colon ajung in sange

Alimentele bogate in amidon, alimentele prajite, cele cu multe proteine determina depunerea unei pelicule de fecale pe colon. Astfel, colonul se transforma treptat intr-o groapa de gunoi a organismului, o groapa care are nevoie sa fie curatata din cand in cand. Daca nu facem nimic pentru detoxifierea si curatirea colonului, depunerile din colon vor incepe sa apese pe organele din vecinatate − ficat, vezica biliara.

Un colon intoxicat are consecinte nefaste asupra organismului. Toxinele neeliminate din colon ajung in limfa. Supraincarcarea limfei cu toxinele din colon antreneaza slabirea sistemului imunitar, dar are repercusiuni si asupra cailor respiratorii superioare (angina, sinuzita, rinita, otita) si asupra pielii (acnee, eczeme, psoriazis).

Toxinele cu originea in colon se raspandesc in tot corpul pe cale sangvina, se fixeaza in tesuturi si intoxica progresiv tesutul cerebral.

Dati-i colonului dumneavoastra o sansa la detoxifiere! Urmati o cura cu ColonHelp! Colonul joaca un rol important in detoxifierea organismului si sufera cel mai mult din cauza abuzurilor noastre alimentare.

Statisticile medicale arata ca in 70% dintre interventiile chirurgicale efectuate pe colon, medicii descopera deseuri intarite cu materii fecale, paraziti si mucegai. Iata de ce curatirea colonului este o masura necesara! Eliminarea eficienta a deseurilor din colon este importanta pe de o parte pentru detoxifierea organismului, iar pe de alta parte pentru o mai buna asimilare a substantelor nutritive.

Pentru a functiona corespunzator, un colon sanatos are nevoie de 28-38 g fibre si 1,5-2 litri de lichide zilnic. Fibrele nu furnizeaza nici o substanta nutritiva, insa rolul lor este vital in mentinerea unui colon curat si sanatos. Pentru a-si face treaba odata ajunse in colon, fibrele au nevoie de apa. Fibrele absorb apa, se umfla si permit curatirea colonului de resturile adunate de-a lungul timpului.

Fibre pentru un colon curat

Ce fac fibrele pentru mentinerea unui colon curat si sanatos?

  • Se comporta asemenea unui burete care absoarbe apa si toxinele din colon si le elimina.
  • Formeaza un bol in tubul digestiv, care impinge materiile reziduale din colon.
  • Stimuleaza tranzitul intestinal, prevenind in acest fel intoxicarea organismului provocata de stagnarea materiilor fecale in colon.
  • Rezolva constipatiile, cauza importanta a stagnarii toxinelor in colon. Fibrele au efect laxativ, determinand inmuierea scaunului.
  • Contribuie la eliminarea resturilor de alimente nedigerate care raman in colon, in pliurile peretilor intestinali.
  • Regleaza digestia. Un colon curat inseamna si o digestie buna.

Toate aceste efecte pot fi obtinute cu ajutorul produsului ColonHelp, un supliment 100% natural, pe baza de fibre din seminte de in si psyllium. ColonHelp contine 33% tarate de psyllium si 52% seminte de in, ingrediente recunoscute pentru ca elimina eficient toxinele din colon.

Programul ColonHelp de curatire intestinala si detoxifiere inseamna indepartarea depozitelor toxice din colon, a materiilor fecale si parazitilor. Dupa curatirea colonului trebuie suplimentat aportul de bacterii benefice care refac flora intestinala afectata de toxinele depozitate atata vreme in colon.

Aveti nevoie de o cura de curatire a colonului?

Stiti cand trebuie sa va spalati pe maini. Stiti cand trebuie sa va spalati parul. Dar nu stiti cand aveti un colon murdar si este nevoie de o cura de curatire a colonului. Specialistii va propun o lista cu cateva intrebari, astfel incat sa va dati seama daca aveti probleme cu toxinele depozitate in colon.

  • Sunteti obosit/a intotdeauna?
  • Aveti o rezistenta fizica scazuta?
  • Suferiti frecvent de balonari?
  • Reduceti zilnic numarul de calorii ingerate, insa cu toate acestea nu pierdeti deloc in greutate?
  • Mancati frecvent la fast-food?

Daca ati raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus inseamna ca aveti un colon intoxicat, iar organismul dumneavoastra are nevoie de o cura de detoxifiere. Ascultati-va corpul! Oboseala, rezistenta fizica scazuta, balonarile sunt semnale pe care organismul le trimite ca lucrurile nu merg tocmai bine in colon. De asemenea, probleme asociate acumularii de toxine in colon sunt un sistem imunitar slabit, metabolismul lent, gazele abdominale.

ColonHelp te scapa de toxinele din colon!

ColonHelp va scapa de balonari, de alte tulburari digestive asociate unui colon intoxicat. In acelasi timp, eliminarea toxinelor din colon inseamna un plus de energie. ColonHelp se administreaza cu iaurt, in fiecare dimineata, stimuland si imunitatea, pe langa inlaturarea toxinelor din colon.

Prin ingredientele sale bine testate, ColonHelp poate:

  • sa elimine excesul de toxine din colon si din intregul organism, o data cu materiile fecale stagnante.
  • sa elimine materiile fecale incrustate in colon.
  • sa regleze tranzitul intestinal, incetinit de acumularile de toxine din colon.
  • sa elimine parazitii intestinali, care se ascund in depunerile din colon.

Fibrele din ColonHelp asigura un colon curat, o detoxifiere sigura, fara efecte secundare, fara risc de dependenta.

V-ati pus insa problema ce ramane in urma dupa curatirea colonului? In foarte multe cazuri, toxinele care se acumuleaza in colon distrug flora intestinala de protectie. De aceea, o data cu curatirea intestinala trebuie urmarita refacerea florei bacteriene din colon.

Iata de ce va recomandam ColonHelp! Acesta nu este doar un curatitor intestinal, ci si o buna metoda de refacere a florei bacteriene din colon. ColonHelp se administreaza cu iaurt, o sursa buna de probiotice care refac flora bacteriana care se gaseste in mod normal in colon.

Ce obtinem dupa curatirea colonului?

Pe langa eliminarea toxinelor din colon, o cura de curatire a colonului se asociaza cu:

· Reducerea volumului total colonic. O data cu eliminarea toxinelor din colon scade si presiunea exercitata pe organele invecinate: ficat, vezica biliara, inima, plamani, rinichi, organe genitale.

· Eliminarea toxinelor din colon se asociaza cu scaderea presiunii intraabdominale, cu imbunatatirea circulatiei periferice de intoarcere (insuficienta venoasa cronica, celulita) si a circulatiei pelviene (hemoroizi).

· Eliminarea toxinelor din colon determina scaderea presiunii exercitate pe coloana vertebrala, cu efecte benefice pe articulatii.

· O data cu eliminarea toxinelor din colon sunt corectate si tulburarile de tranzit intestinal (constipatie, diaree).

Vrei un colon curat? Atentie la obiceiurile gresite!

Obiceiurile alimentare si stilul de viata dezechilibrat, specifice omului modern, sunt vinovate pentru acumularea de toxine in colon si pentru constipatie:

· Alimentele contaminate cu pesticide, ierbicide, ingrasaminte chimice, hormoni, antibiotice sunt sursa de toxine care se depun in colon.

· Consumul abuziv de alimente rafinate, cu multe E-uri este un obicei gresit care determina aparitia unui colon intoxicat.

· Lipsa fibrelor alimentare din dieta este cea mai importanta cauza a acumularii toxinelor in colon.

· Abuzul de alcool, cafea, bauturi carbogazoase, abuzul de antibiotice impiedica detoxifierea naturala a organismului si favorizeaza aparitia unui colon toxic.

· Toaleta moderna, prin designul gresit, impiedica evacuarea completa a materiilor fecale si toxinelor din colon.

· Sedentarismul, stresul favorizeaza acumularea de toxine in organism si, in special, in colon.

Cum pastram un colon curat? Obiceiuri pe placul colonului

curatirea_colonului_pic2

Refacerea functiei colonului si eliminarea eficienta a toxinelor din colon este la indemana noastra prin:

· Alimente naturale, fructe si legume crude, cereale integrale: fiind naturale, acestea previn acumularea toxinelor in colon.

· Un supliment cu fibre alimentare: fibrele aduna toxinele din colon si le elimina.

· 1,5-2 litri de apa pe zi: apa usureaza actiunea fibrelor de eliminare a toxinelor din colon.

· Minimum 30 de minute de miscare zilnic: exercitiile fizice stimuleaza peristaltismul intestinal si inlaturarea toxinelor din colon.

Faceti o cura de curatire a colonului cat mai curand! Un colon curat va ajuta sa scapati de tulburarile digestive cronice, care se asociaza cu oboseala, insomnii, probleme nervoase si mentale, dureri menstruale, artrite. De asemenea, un colon curat inseamna un risc scazut de boli cardiace, cancer, reumatism, degenerescente ale sistemului nervos.

curațire intestinală
Articolul anterior
Istoricul curățirii colonului
Articolul următor
Alternativele curățirii colonului

Nu am găsit niciun rezultat.

53 de comentarii. Leave new

  • Buna,doresc sa folosesc produdul colonhelp ca sa slebesc,credeti ca ma va ajuta?Am 1.65 si am 80 Kg,as dorii sa slbesc 10 kg, oare se poate ?

  • @lili: Aportul ridicat de fibre este recomandat in dietele de slabire pentru ca acestea mentin senzatia de satietate, scad pofta de dulce, imbunatatesc digestia si tranzitul, facand slabitul mult mai usor. In curele de slabire, ColonHelp se administreaza de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de micul dejun si de cina sau in locul acestor mese.

  • ungureanu nicoleta
    14 septembrie 2013 12:40 am

    buna asi vrea sa stiu si eu daca se pot fc. comenzi din italia,daca se poate vreau si eu sa stiu raspunsul,multumesc..

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.