De ce ColonHelp Probiotic Forte?

ColonHelp este deja un produs binecunoscut, care a fost consumat de foarte multe persoane care ne-au trimis mărturii despre mai multe tipuri de efecte benefice asupra sănătății, de la reglarea constipației și a mai multor probleme digestive, reglarea glicemiei și a colesterolului, întărirea sistemului imunitar până la un nivel mai mare de energie, diminuarea migrenelor, a problemelor menstruale, pentru acnee și altele.

Analizând opiniile trimise de consumatorii noștri și punând în balanță avertismentele tot mai intense ale multor cercetători, referitor la impactul negativ major al alimentației nesănătoase, al stilului de viață generator de toxine pentru organism (fumat, alcool, abuz de medicamente), am conceput ColonHelp Probiotic Forte – un produs conceput de specialiștii noștri pentru reechilibrarea nivelului bacteriilor pozitive din tractul intestinal.

Când este afectat echilibrul florei bacteriene intestinale?

Alimentația dezechilibrată din punct de vedere nutrițional (multe produse procesate, multe proteine de origine animală, alcool, hidratare insuficientă, consum excesiv de zahăr, sare și produse rafinate, aport minim de legume și fructe), stările gripale prelungite, infecțiile urinare frecvente, abuzul de medicamente (în special de antibiotice și antiinflamatoare), halena, disconfortul abdominal după mese, tranzit dificil, alergiile sezoniere recurente, lipsa de energie, somnul neodihnitor, dificultățile de concentrare, stările de irascibilitate, migrenele – sunt doar o parte din problemele de sănătate cel puțin deranjante cu care se confruntă din păcate foarte multe persoane. Motivul pentru care aportul de probiotice și plante cu acțiune digestivă detoxifiantă pot ajuta la ameliorarea acestor probleme nu ține de domeniul miracolului, ci se explică prin impactul foarte mare pe care îl are echilibrul bacterian intestinal asupra întregului organism.

ColonHelp Probiotic Forte conține culturi probiotice în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii), încapsulate într-o matrice astfel concepută încât să permită trecerea neafectată a acestor bacterii prin stomac și secrețiile digestive, până în intestinul subțire și colon. Atașarea bacteriilor probiotice la peretele intestinal are drept consecință diminuarea spațiului și a nutrienților folosiți de organismele patogene, care astfel nu se mai pot dezvolta în exces.

ColonHelp și ColonHelp Probiotic Forte

Ambele produse sunt 100% naturale. ColonHelp are în compoziție fibre (din două din cele mai bune surse de fibre alimentare, tărâțele de psyllium și semințele de in), Omega 3 din semințe de in (acizi grași indispensabili bunei funcționări a mai multor organe și procese biochimice din organismul uman), argilă (care conține numeroase minerale esențiale, acționează ca un pansament gastric și stimulează eliminarea toxinelor) și 4 plante binecunoscute pentru efectele terapeutice asupra sistemului digestiv (chimen, coriandru, oregano și pătrunjel). ColonHelp ajută la reglarea tulburărilor de tranzit, normalizarea nivelului colesterolului și glicemiei, stimularea proceselor de detoxifiere intestinală și hepatică, îmbunătățirea absorbției nutrienților din alimente, combaterea oboselii cronice și a lipsei de energie.

ColonHelp Probiotic Forte este un reglator intestinal 100% natural, care favorizează în mod particular regenerarea florei bacteriene digestive și în consecință toate procesele biochimice influențate de echilibrul acesteia:

  • Regenerarea mediului digestiv după un tratament cu antibiotice

Antibioticele sunt uneori indispensabile salvării vieții sau combaterii unor infecții. Însă ”daunele colaterale” ale unui astfel de tratament sunt efectele negative asupra microflorei intestinale benefice, scăderea protecției imunitare față de infecții fungice (Candida albicans e cea mai frecventă problema post-antibiotice) și tulburări digestive (diaree, dureri abdominale și altele).

  • Întărirea sistemului imunitar față de infecții respiratorii și urogenitale
  • Refacerea mai rapidă a organismului după episoade infecțioase
  • Reglarea balonărilor și a disconfortului abdominal asociat unei digestii lente sau dificile, respectiv episoadelor de diaree.
  • Stimularea eliminării toxinelor și agenților patogeni din tractul digestiv și prevenirea autointoxicării în urma stagnării toxinelor în colon
  • Scăderea nivelului colesterolului din sânge prin legarea colesterolului alimentar datorită fibrelor și prevenirea reabsorbției sale în sânge.

Unele studii au indicat beneficii ale consumului de probiotice și în afecțiuni precum boala Crohn, colita ulceroasa, sindromului colonului iritabil, probleme care afectează semnificativ calitatea vieții pacienților.

colonhelp probiotic forte
Articolul anterior
Stresul și depresia, depășite cu ajutorul probioticelor!
Articolul următor
Mai multă energie datorită probioticelor!