Dietă dezechilibrată? Ai nevoie de probiotice!

Pentru sănătatea dumneavoastră, evitați consumul excesiv de zahăr, sare și grăsimi! Un mesaj cu care deja ne-am obișnuit la televizor. Cine îi dă însă atenție, gândindu-se la efectele nocive pe termen lung ale acestor substanțe ?

Faptul că zahărul, aditivii chimici, fumatul și multe ingrediente din medicamente nu sunt cele mai benefice substanțe pe care le ingerăm, nu mai este un secret. Din păcate multe persoane ignoră acest lucru, asupra căruia avertizează constant medicii, nutriționiștii și cercetătorii, și consumă o dietă foarte bogată în astfel de substanțe. Sau poate ai o dietă sănătoasă dar nu te poți abține de la dulciuri, sau ești forțat de situație să consumi anumite medicamente, să fii fumător pasiv sau să respiri aer poluat.

Chiar și dacă ne străduim să avem o alimentație sănătoasă și să consumăm suficiente lichide, cele de mai sus ne afectează organismul. Administrarea diferitor suplimente cu vitamine și minerale poate fi de folos, însă dacă te regăsești în situațiile menționate, aproape sigur tractul tău digestiv, respectiv tranzitul intestinal nu funcționează la parametri optimi, la fel ca și activitatea microflorei intestinale.

ColonHelp Probiotic Forte te poate ajuta să combați aceste situații, să stimulezi detoxifierea naturală a organismului (prin colon și pe cale hepatică) și să îți întărești protecția imunitară.

Zahărul, spre exemplu, creează în intestin un mediu favorabil dezvoltării unor bacterii patogene. La fel și mulți aditivi din alimentație sau toxinele pe care le ingerăm din cauza poluării, a fumatului și a diferitor medicamente de sinteză. Un nivel optim de bacterii probiotice s-a dovedit a stimula detoxifierea intestinală, adică degradarea și eliminarea substanțelor toxice care ajung aici. Un studiu din 2008 a arătat chiar că activitatea intestinală a unor culturi de lactobacili și bifidobacterii poate scădea nivelul unor toxine puternice precum bisfenolul A, prin reducerea absorbției intestinale a toxinei, facilitatea excretării și chiar contracararea unor efecte nocive ale acesteia.

colonhelp probiotic forte
Articolul anterior
Mai multă energie datorită probioticelor!
Articolul următor
ColonHelp Probiotic Forte, aliatul imunităţii tale!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.