Am slăbit 10 kilograme în două luni!

La sfarsitul lunii martie, Clubul Click! pentru femei lansa cititoarelor sale provocarea de a slabi sanatos cu ajutorul programului SuperSilueta. Ramona Dumitru (30 de ani, Buzau) este una dintre cele sase doamne care au intrat in cursa pentru silueta mult visata si ne povesteste experienta ei:
„In primul rand vreau sa va multumesc pentru cele doua produse care m-au ajutat foarte mult in cura de slabire si pe care le voi consuma de acum inainte.

Am luat in fiecare dimineata cate 3 masuri de ColonHelp intr-o cana de lapte dulce. Acest produs mi-a scazut pofta de mancare si datorita lui am avut un tranzit intestinal foarte bun, nu mai eram balonata si nici nu ma mai constipam asa cum se intampla inaintea curei. Colesterolul a scazut, glicemia s-a reglat, nu mai am migrenele care ma chinuiau frecvent. Ceaiul l-am baut pe parcursul zilei, in felul acesta consumand cei minimum 2 litri de lichide si nu am mai simtit nevoia sa mananc ceva dulce. La indrumarea doamnei doctor Anamaria Iulian, regimul alimentar nu a fost unul strict. Am invatat cum sa combin alimentele, nu am mai mancat cartofi cu carne sau orez cu carne, ci separat sau cu legume. Pe parcursul curei am consumat mai multe salate si mult peste si fructele dimineata sau la gustari, nu seara. Am inceput cura la 1 mai si in aproximativ doua luni am dat jos 10 kilograme. Am facut si sport, la inceput bicicleta si stepper acasa, in fiecare zi cate o ora, apoi am iesit in parc la alergat cate 40 minute 4-5 zile pe saptamana.
Acum ma simt foarte bine, imi este usor sa tin regimul si sa fac sport in fiecare zi. Voi consuma in continuare ColonHelp si ceaiul SilhouetteHelp, voi manca sanats si voi face sport in fiecare zi ca sa ajung la greutatea de 58 de kilograme sa ma mentin acolo!“

,
Articolul precedent
Am slăbit 7 kilograme cu SuperSilueta!
Articolul următor
ColonHelp face minuni! Îl recomand tuturor!

Meniu