Farmacista mi-a recomandat ColonHelp pentru detoxifiere

Mariana Kofler, 35 ani, Oradea: Am auzit de ColonHelp din reclamele de la televizor. Mi-a atras atentia ca este benefic in detoxifiere si slabire, eu in ultimii ani urmand o cura de detoxifiere in fiecare primavara, in special pentru mentinerea tenului sanatos si curat si pentru sanatate. Nu l-am cumparat imediat, deoarece in reclame se spune in general acelasi lucru, fara ca produsele sa fie atat de eficiente.

Dar o farmacista mi-a recomandat ColonHelp pentru detoxifiere, asa ca m-am hotarat sa-l incerc. In trecut am mai luat tratamente pentru detoxifiere, dar nu pot spune ca am observat mari schimbari.
Am luat in primele zile cate o doza de ColonHelp, apoi cate doua, asa cum scrie pe prospect. Dupa 5-6 saptamani am observat schimbarile. Ce mi-a atras atentia a fost curatenia tenului. Mai apoi, am vazut ca parul devenise foarte stralucitor si hidratat, foarte sanatos. Dar cel mai mult m-a incantat intarirea sistemului imunitar. Inainte raceam imediat ce se imbolnavea baietelul meu de 7 ani. ColonHelp chiar functioneaza, iar eu il recomand cu toata increderea!

, , ,
Articolul precedent
Am slăbit 10 kilograme în două luni și jumătate cu ajutorul ColonHelp
Articolul următor
ColonHelp m-a ajutat să slăbesc de la 96 kg la 82 kg

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339