A 4-a Convenție Internațională de Fitness

București, 12-13 aprilie 2014: în această primavară, pasionații de sport au avut ocazia să se antreneze timp de 2 zile cu intructori de top naționali și internaționali, să afle ultimele noutăți în materie de fitness, aerobic și suplimente alimentare. Toate acestea în cadrul celei de a 4-a Convenții  Internaționale de Fitness găzduite de Hotel Caro din București.

Standul Zenyth a venit în sprijinul iubitorilor de mișcare cu produse vitaminizante (Vitamina C Naturală), energizante (BioGreens) și cu cea mai complexă formulă pentru articulații: ArtroHelp Repair – regenerator, protector, relaxant muscular, antioxidant, adaptogen și ArtroHelp Calm – antiinflamator natural și analgezic. Formula asigură îngrijirea completă a articulațiilor solicitate în cadrul efortului fizic, fiind singurul produs pentru articulații din România 100% natural, care asociază colagenul cu enzime pentru o mai bună asimilare și cu Cissus pentru refacere mai rapidă!

Alături de specialiștii Zenyth s-a aflat Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, standul atrăgând numeroși sportivi interesați de produse 100% naturale pentru menținerea tonusului optim în cazul activității fizice intense.

Articolul anterior
Abordarea integrativă a bolilor autoimune
Articolul următor
Alege să fii tu învingătorul!

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.