Zenyth la Baby Boom Show

București, 7-10 noiembrie 2013: Timp de 4 zile, târgul Baby Boom Show a fost centrul de interes pentru mămicile, tăticii, bunicii și piticii din București și nu numai. În vreme ce micuții au fost atrași de standurile cu jucării, părinții și viitorii părinți s-au oprit la standurile cu produse pentru bebeluși, produse pentru viitoarele mămici și suplimente alimentare pentru sănătatea mamei și copilului.

Zenyth și-a întâmpinat vizitatorii cu produse noi și cu o mulțime de surprize. Aceasta a făcut ca standul Zenyth să fie unul dintre cele mai vizitate, vizitatori din toate categoriile de vârstă oprindu-se pentru a discuta cu specialiștii noștri. Vizitatorii au beneficiat de sfaturile pentru sănătate oferite de specialiștii Zenyth și, de asemenea, au fost bucuroși să deguste produsele Zenyth. Vitamina C Naturală, produsul de sezon pentru întărirea imunității, a avut mare căutare. Mămici, tătici, bunici și copii, deopotrivă, au fost încântați să descopere gustul natural al fructelor de pădure din produsul Vitamina C Naturală.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm și la următorul târg pentru a vă oferi produse 100% naturale alături de sfaturi utile și degustări de produse!

Articolul anterior
Ne vedem la Baby Boom Show!
Articolul următor
Zenyth la Congresul de Medicină Integrativă

1 comentariu. Leave new

  • Inca de la aparitia produsului ColonHelp au fost foarte incantata de el. Am urmarit diferite evenimente unde a avut un pret mai mic si am cumparat si de acolo. De exemplu Baby boom Show.
    Aici, am aflat si despre alte produse ale firmei Zenyth. Am achizitionat Vitamina C Naturala de la acest evenimet.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.