Zenyth la Congresul de Medicină Integrativă

București, 7-10 noiembrie 2013: Zenyth Pharmaceuticals a participat la Al Treilea Congres Național cu Participare Internațională de Medicină Integrativă, Acupunctură și Homeopatie RO-INMED. La standul Zenyth Pharmaceuticals, medicii și ceilalți specialiști participanți la eveniment au putut cunoaște și degusta produsele, în mod special cele 4 produse noi (ColonHelp Probiotic Forte, ColonHelp Detox Forte, Vitamina C Naturală și BioGreens). Feedback-ul a fost pozitiv, iar mulți medici au afirmat că recomandă deja produsele Zenyth în multe afecțiuni.

Zenyth Pharmaceuticals produce suplimente nutritive naturale, de foarte bună calitate, sigure și eficiente. Totodată, Zenyth înseamnă preocuparea constantă pentru cercetare, formule noi și îmbunătățite și educarea publicului larg în privința principiilor unei alimentații sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Standul Zenyth a fost vizitat în cele patru zile ale Congresului de medici și terapeuți cu o preocupare activă și cunoștințe solide în ceea ce privește importanța alimentației pentru menținerea sănătății, dar și în terapia unor afecțiuni severe precum cancerul. Congresul a inclus numeroase prezentări despre terapii alternative, studii științifice despre terapii integrative ale cancerului, importanța mediului alcalin din organism, noutăți în homeopatie la nivel mondial, beneficiile dietelor antiinflamatoare, prevenirea și tratamentul unor afecțiuni prin intermediul alimentației naturale și al anumitor suplimente nutritive și practici terapeutice.

Echipa Zenyth salută și sprijină specialiștii din medicină și terapii complementare care înțeleg și susțin ideea că nutriția are un rol major în menținerea și recuperarea sănătății, în toate afecțiunile. Colaborarea companiei cu medici, terapeuți și specialiști va continua, pentru a oferi publicului informații corecte și produse de cea mai bună calitate, naturale, care nu dau dependență și au numeroase efecte benefice pentru organism și starea generală.

colonhelp, zenyth
Articolul anterior
Zenyth la Baby Boom Show
Articolul următor
Nou! ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular!