Nou! ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular!

Durerile articulare (de genunchi, lombare, cervicale etc.) sunt printre cele mai frecvente probleme care afectează persoane de toate vârstele. 38% dintre români suferă de dureri de spate, 21% – de dureri articulare, 10% – de dureri musculare, potrivit unui studiu privind sănătatea românilor efectuat de compania cehă Stem Mark. Pe fondul procesului de îmbătrânire a populației, statisticile demonstrează că incidența bolilor articulare este în creștere.

Suferi de dureri articulare? Cu siguranță ai apelat la antiinflamatoare! Din păcate, acestea acționează doar simptomatic, reduc durerea pe moment, însă nu acționeaă asupra cauzei, iar durerea poate reapărea oricând. Pentru a evita reapariția durerilor este nevoie de refacerea, regenerarea articulațiilor. Pentru aceasta îți propunem ArtroHelp Repair de la Zenyth!

ArtroHelp Repair: Formulă revoluționară pentru refacerea articulațiilor

ArtroHelp Repair este un produs 100% natural, sub formă de pudră, o formulă complexă cu acțiune sinergică, pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și funcționarea optimă a articulațiilor, precum și recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor și a intervențiilor chirurgicale.

ArtroHelp Repair este un supliment nutritiv, pe bază de colagen hidrolizat de tip II, enzime proteolitice, magneziu, condroitină și glucozamină, vitamina C, extracte vegetale. ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulații: oferă material de construcție pentru articulații și induce regenerarea articulațiilor și cartilajelor, asigură cofactori care stimulează asimilarea și formarea de colagen nou în organism, reduce durerea, inflamația și readuce starea de bine.

Ingredientele ArtroHelp Repair

 • 5000 mg colagen hidrolizat + enzime
 • 1400 mg glucozamină + condroitină
 • 400 mg magneziu marin
 • Cissus, Turmeric, Ashwagandha
 • Astaxantină, Vitamina C Naturală

* per 10 g produs

Colagenul hidrolizat de tip II

Este cea mai frecventă formă de colagen articular. Este indispensabil bunei funcţionări şi menţinerii integrităţii oaselor, cartilajelor, pielii şi a tuturor ţesuturilor conjunctive. Colagenul accelerează recuperarea după activitate fizică, dar și refacerea după traumatisme şi intervenții articulare, contribuie la diminuarea inflamaţiilor şi a disconfortului asociat, la vindecarea rănilor. Colagenul introdus în formula ArtroHelp Repair are biodisponibilitate ridicată şi aduce un aport de aminoacizi foarte important pentru sănătatea articulaţiilor, a oaselor şi a muşchilor.

Știați că nu doar afecţiunile articulare, ci şi vârsta, alimentaţia deficitară, poluarea, fumatul şi stilul de viaţă afectează integritatea şi regenerarea colagenului în organism?

Bromelaina şi papaina

Sunt enzime proteolitice, care îmbunătăţesc digestia proteinelor. Aceste enzime facilitează digestia şi absorbţia optimă a colagenului, acesta fiind o proteină dură. Astfel, cele două enzime asigură transportul acestui „material de construcţie” spre articulaţii. În același timp, bromelaina (extrasă din ananas) are efecte demonstrate în accelerarea recuperării post-traumatice, în diminuarea durerilor, a inflamaţiilor şi a edemelor locale. Are acţiune antiinflamatoare similară medicamentelor nesteroidiene, dar fără a avea efece secundare. Bromelaina îmbunătățește absorbţia nutrienţilor din ArtroHelp Repair şi din alimentaţie şi are un uşor efect de subţiere a sângelui (ceea ce înseamnă protecţie cardiovasculară şi o mai bună irigare a articulaţiilor şi musculaturii). Papaina s-a dovedit eficientă în accelerarea cicatrizării şi vindecării rănilor şi are acţiune antiseptică. Stimulează activitatea enzimatică a intestinelor, stomacului şi pancreasului, ceea ce sporeşte absorbţia de nutrienţi din alimentaţie, precum şi absorbţia substanţelor active din produsul ArtroHelp Repair.

Condroitina şi glucozamina

Sunt o parte integrantă a articulaţiilor, previn degradarea acestora, ajută la întreţinerea structurii normale a acestora, reţin apa şi permit hrănirea cartilajelor cu nutrienţi – o proprietate importantă, cartilajele nefiind alimentate cu sânge. Condroitina stimulează producţia de acid hyaluronic și, în consecință lubrifierea articulațiilor, iar glucozamina ajută la diminuarea progresiei osteoartritei şi la diminuarea simptomatologiei asociate, întreţinând structura cartilajului.

Magneziul marin

Este un ajutor preţios pentru sistemul nervos, adaptarea organismului la stres şi disconfort, dar şi un nutrient benefic pentru buna funcţionare a sistemului osteo-muscular, aşa cum au demonstrat studii recente. Ajută de asemenea la inhibarea acţiunii unor molecule (citochinele) care întreţin inflamaţia.

Cissus quadrangularis

Este un ingredient revoluţionar cu acțiune analgezică, miorelaxantă și de reducere a durerii și inflamației.
ArtroHelp Repair este singurul produs pentru articulații din România, care conține Cissus quadrangularis!

Turmericul

Este un antioxidant cu efecte antitumorale, antibacteriene și antiinflamatoare demonstrate. Studii recente au indicat beneficii directe pentru articulațiile afectate. Contribuie la scăderea trigliceridelor și este eficientă pentru controlul general al stărilor inflamatorii, frecvente la persoanele cu afecțiuni articulare, dar și la persoanele supraponderale. Atenuează simptomatologia poliartritei reumatoide.

În ArtroHelp Repair, curcumina, substanța activă din turmeric, este asimilată foarte bine datorită asocierii cu piperina.

Ashwagandha

Este un adaptogen şi stimulent al sistemului imunitar cu tradiţie în medicina ayurvedică. Atunci când suferi de dureri articulare, nu te odihnești corespunzător, devii nervos… Ashwagandha îmbunătățește reacția organismului la stres și te ajută să te odihnești mai bine.

Vitamina C naturală

Este deseori deficitară în alimentaţia uzuală, lucru ce influenţează negativ nu doar sistemul imunitar, ci şi sinteza colagenului. Vitamina C naturală din acerola, introdusă în formula ArtroHelp Repair, stimulează formarea de colagen nou în organism. De asemenea, contribuie la diminuarea stresului oxidativ, despre care s-a demonstrat că însoţeşte şi întreţine inflamaţiile articulare şi încetineşte redobândirea mobilităţii.

Astaxantina

Este un carotenoid extras din alga Haematococcus pluvialis. Activitatea antioxidantă remarcabilă a astaxantinei ajută la controlul nivelului reacţiilor oxidative, ştiut fiind faptul că majoritatea persoanelor care suferă de probleme articulare au un nivel ridicat al stresului oxidativ. S-a demonstrat că astaxantina poate reduce nivelul proteinei C-reactive, un marker inflamator care reprezintă un factor de risc nu doar pentru sistemul osteo-articular, ci şi pentru inimă şi creier.

Piperina

Substanţa activă din piper, este un antioxidant şi bun antiinflamator, dar şi un bun stimulent al absorbţiei colagenului și celorlalți nutrienți din produsul ArtroHelp Repair. Îmbunătăţeşte rata metabolică şi activează termogeneza – efect binevenit pentru persoanele cu probleme articulare cronice, care în general au și circulaţia deficitară.

Pudra de cacao

Aduce nu doar un gust plăcut produsului, ci şi un aport considerabil de antioxidanţi, care sunt indispensabili în procesele de regenerare din organism. Un nivel ridicat al stresului oxidativ accelerează procesele de degradare la nivelul articulaţiilor şi întreţin starea de disconfort. Pudra de cacao este şi un foarte bun tonic şi stimulent al activităţii cerebrale şi a sistemului nervos.

Seminţele de chia

Sunt considerate un super-aliment plin de nutrienţi. Fibrele şi acizii graşi Omega 3 din chia ajută la reglarea colesterolului şi a glicemiei, ceea ce favorizează controlul inflamaţiilor şi irigarea optimă a articulaţiilor.

Frunzele de Stevia

Sunt cel mai recomandat îndulcitor natural, cu efecte benefice asupra nivelului glicemiei. Dereglările insulinice au nu doar efecte negative asupra sistemului cardiovascular şi a producţiei de energie din organism, dar fac mai dificil şi controlul inflamaţiilor şi procesele regenerative.

Cum acționează ArtroHelp Repair?

 • ArtroHelp Repair reface și regenerează articulațiile. Îmbunătățește semnificativ capacitatea de regenerare a articulațiilor prin aportul de nutrienți specifici (colagen, glucozamină, condroitină), diminuează progresia degenerării articulare.
 • ArtroHelp Repair reduce durerea și inflamația.
 • Complexul de colagen, enzime și extracte din plante din ArtroHelp Repair redă mobilitatea și crește flexibilitatea articulațiilor.
 • Magneziul marin introdus în formula ArtroHelp Repair acționează pe două căi: pe de o parte, contribuie la diminuarea durerilor articulare și la relaxarea musculară, iar pe de altă parte are efecte calmante asupra sistemului nervos, fiind un adjuvant prețios în combaterea oboselii cronice, anxietății și tulburărilor de somn care apar în cazul durerilor articulare.
 • ArtroHelp Repair îmbunătățește circulația periferică.
 • ArtroHelp Repair înlătură disconfortul articular și, în același timp, ajută la dobândirea unei stări generale de bine și a unui somn liniștit.
 • Antioxidanții din ArtroHelp Repair contribuie la asigurarea metabolismului energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării. În plus, vitamina C stimulează formarea normală a colagenului, fiind implicată astfel în menținerea sănătății sistemului osos.

RECOMANDARE: Protejează-ți articulațiile din vreme! Riscul de degradare a țesuturilor articulare ne afectează pe toți, într-o măsură sau alta; persoanele sedentare și cele care fac multă mișcare, persoanele care suferă de afecțiuni inflamatorii cronice sau degenerative, persoanele care suferă traumatisme ocazionale și intervenții chirurgicale. Alimentația deficitară în colagen și nutrienți importanți contribuie de asemenea în bună măsură la slăbirea aparatului locomotor. Ia măsuri până nu e prea târziu! Atunci când începem să avem dureri articulare și mobilitate redusă, articulațiile și musculatura respectivă au început să fie afectate cu mult timp în urmă. De aceea este important să hrănim și să protejăm din timp articulațiile prin nutriție corespunzătoare, la care se adaugă importanța indiscutabilă a unui stil de viață activ, cu activitate fizică constantă.

De ce să alegi ArtroHelp Repair?

Te doare spatele? Îți trosnesc genunchii? La o mișcare cât de mică, umărul îți dă săgeți de durere? Pentru buna îngrijire a articulațiilor ai nevoie de:

 1. Un regenerator articular pe bază de colagen.
 2. Un supliment de enzime pentru buna asimilare a colagenului. 
 3. Un produs cu glucozamină și condroitină pentru încetinirea degenerării articulare.
 4. Un calmant și antiinflamator cu Cissus quadrangularis și turmeric.
 5. Un antioxidant cu vitamina C naturală și astaxantină. 
 6. Un relaxant muscular cu magneziu marin.
 7. Un adaptogen cu ashwagandha pentru îmbunătățirea reacției la stres.

Ai probleme cu articulațiile? Redescoperă bucuria mișcării! Alege ArtroHelp Repair și ai 7 produse într-unul singur!

Cum se administrează ArtroHelp Repair?

ArtroHelp Repair se administrează dimineața, înainte de micul dejun, sau seara, la 1-2 ore după cină, în circa 150-200 ml apă călduță. Se recomandă utilizarea pentru o perioadă de minimum 8-10 săptămâni. Doza zilnică: 2 plicuri pe zi (10 g), luate odată sau fracționat. Doza maximă: 4 plicuri pe zi (20 g).

ArtroHelp Repair are gust plăcut de cacao.

În caz de dureri puternice de articulații asociază ArtroHelp Repair cu capsulele ArtroHelp Calm. Pentru refacere rapidă și reducerea senzației de articulații dureroase și inflamate se recomandă administrarea de ArtroHelp Repair în asociere cu ArtroHelp Calm, timp de minimum 2 săptămâni, după care continuați cura cu ArtroHelp Repair pentru regenerare în profunzime. (Află mai multe despre ArtroHelp Calm!)

Informații utile

ArtroHelp Repair este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, str. Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistriţa, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. +40233.222.203.
ArtroHelp Repair este înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 7223/2013.

ArtroHelp Repair este disponibil la cutie cu 28 plicuri a 5 g. Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației.
ArtroHelp Repair este fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranţă alimentară ISO 9001:2008 (Certificat nr. 44 100 107221), ISO 22000:2005 (Certificat nr. 44 281 107221), certificat de organismul german TUV NORD.

Poți comanda produsul ArtroHelp Repair aici!

artrohelp calm, artrohelp repair
Articolul anterior
Zenyth la Congresul de Medicină Integrativă
Articolul următor
Nou! ArtroHelp Calm, antiinflamator natural!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.