Nou! ArtroHelp Calm, antiinflamator natural!

Suferi de dureri articulare? Durerile îți afectează calitatea vieții? Nu te odihnești cum trebuie din cauza durerilor? Acum există ArtroHelp Calm, antiinflamator natural, care reduce durerile și nu irită stomacul asemenea antiinflamatoarelor obișnuite.

Ce este ArtroHelp Calm?

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acțiune imediată în durere și stări inflamatorii. Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conține, ArtroHelp Calm acționează rapid și eficient pentru diminuarea durerilor și a disconfortului provocat de afecțiunile articulare, fie ele cronice sau acute.

Ingredientele ArtroHelp Calm

ArtroHelp Calm conține extracte standardizate din:

  • Hamei
  • Harpagophytum
  • Salcie
  • Rhodiola
  • Piper

Aceste ingrediente acţionează atât asupra durerii locale, în zonele articulaţiilor afectate, dar şi la nivel sistemic (sistemul nervos central, receptorii de durere, circulaţia sangvină, controlul inflamaţiilor). Extractele standardizate incluse în formula produsului asigură un control optim asupra dozelor terapeutice şi a eficacităţii produsului.

Hameiul

Are acţiune antiinflamatoare locală şi sistemică, contribuie la reducerea nivelului proteinei C-reactive (un marker inflamator) şi a acţiunii enzimei pro-inflamatoare COX 2. Conţine acizi amari cu efect relaxant asupra sistemului nervos central, îmbunătăţeşte calitatea odihnei fără a avea efect de somnifer şi a demonstrat chiar acţiune antibacteriană (efect important în urma unor intervenţii chirurgicale) şi antitumoral.

Harpagophytum

Este o plantă renumită pentru efectele benefice în afecţiunile articulare şi musculare. Este eficientă într-o gamă largă de dureri musculare şi articulare (sciatică, spondiloză, lumbago etc.) şi s-a dovedit benefică în tratamentul durerilor şi al inflamaţiilor la nivelul coloanei vertebrale. Ajută în mod eficient la redobândirea mobilităţii şi accelerează vindecarea în urma traumatismelor.

Salcia albă

Numită şi “aspirina naturală”, salcia albă are proprietăţi antiinflamatoare şi analgezice demonstrate, fără a avea efectele secundare ale antiinflamatoarelor de sinteză la nivel gastric. S-a dovedit eficientă pentru diminuarea disconfortului general asociat artritei, osteoartritei şi chiar în cazul durerilor menstruale.

Rhodiola

Are efecte adaptogene, neuroprotectoare şi cardioprotectoare confirmate de medicina tradiţională, precum şi de studii moderne. Îmbunătăţeşte recuperarea în urma unor traumatisme locale, dar şi în stări de anemie şi oboseală, ajută la controlul proceselor inflamatorii şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort fizic şi rezistenţa organismului. Influenţează benefic producţia de hormoni de stres, respectiv de serotonină şi dopamină (lucru binevenit la persoanele cu dureri articulare cronice) şi stimulează creşterea nivelului unor aminoacizi care contribuie la sinteza colagenului.

Piperul

Este un foarte bun activator al termogenezei şi combate astfel senzaţia de răceală şi rigiditate în articulaţii. Are un uşor efect de subţiere a sângelui, ceea ce favorizează transportul nutrienţilor în organism, inclusiv spre zonele afectate. Conţine substanţe antiinflamatoare şi care stimulează activitatea enzimatică a stomacului şi pancreasului. Îmbunătăţeşte absorbţia unor substanţe din alimentaţie, inclusiv a colagenului. Îmbunătăţeşte protecţia împotriva reacţiilor oxidative şi a inflamaţiei asociate degradării colagenului în afecţiunile artritice. Are acţiune antidepresivă şi antitumorală.

Cum acționează ArtroHelp Calm?

ArtroHelp Calm contribuie la inhibarea unor molecule pro-inflamatoare, reduce senzația de articulații rigide și dureroase și ajută la restabilitea mobilității articulare. De asemenea, acționează benefic asupra sistemului nervos și a receptorilor de durere și îmbunătățește rezistența organismului față de stres (stresul provocat de durerile articulare).

Acțiune antiinflamatoare și antialgică, fără efecte secundare

Antiinflamatoarele și analgezicele de sinteză sunt printre cele mai vândute medicamente din lume. Efectele lor sunt însă punctuale, temporare, au un anumit grad de toxicitate hepatică și efecte adverse la nivel gastro-intestinal.
ArtroHelp Calm ajută atât la diminuarea durerilor și a disconfortului local, cât și la stimularea regenerării țesuturilor inflamate și la adaptarea optimă a organismului la stres. Produsul nu are efecte negative asupra ficatului sau a tractului digestiv. Datorită ingredientelor adaptogene și relaxante, contribuie la inducerea unei stări de confort, îmbunătățește odihna din timpul nopții (fără a fi un somnifer) și tonusul pe timpul zilei.

Îmbunătățirea circulației, subțierea sângelui și efect hipoglicemiant

Atunci când există stări inflamatorii prelungite în organism, circulația este afectată nu doar în zona respectivă. Extractele standardizate incluse în formula ArtroHelp Calm ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, la reglarea hipertensiunii și la o mai bună hrănire a țesuturilor (articulare și nu numai) cu nutrienții necesari proceselor de regenerare.
De asemenea, produsul acționează pentru reglarea nivelului glicemiei, ceea ce favorizează diminuarea inflamațiilor, mai ales pe timpul nopții, când organismul secretă anumite substanțe ce accelerează procesele de vindecare.

Adaptogen și relaxant muscular și nervos

Durerile și inflamațiile sunt surse de stres pentru sistemul nervos și cel imunitar și de asemenea creează o stare generală de disconfort și stres psihic. La acestea se adaugă și disconfortul provocat de limitarea mobilității articulare, ceea ce influențează negativ în cele din urmă stilul de viață.
De aceea formula ArtroHelp Calm conține ingrediente cu acțiune adaptogenă, recunoscute pentru efectul de relaxare musculară și nervoasă. Extractul de Rhodiola are acțiune imunostimulentă și tonică asupra sistemului nervos și are de asemenea beneficii directe demonstrate pentru sistemul osteo-muscular. De asemenea, hameiul contribuie la calmarea inflamațiilor locale și îmbunătățește calitatea somnului pe timpul nopții.

De ce să alegi ArtroHelp Calm?

ArtroHelp Calm este un produs natural şi eficient, cu acțiune antiinflamatoare și analgezică asupra sistemului osteo-articular. Produsul nu are efectele secundare hepatice şi gastrice ale medicamentelor antiinflamatoare şi analgezice.
Produsul nu maschează doar, temporar, durerile articulare, ci acţionează mai profund, la nivel local (inflamaţia şi durerile osoase şi musculare), dar şi sistemic (relaxare la nivelul sistemului nervos central, diminuarea inflamaţiilor din întregul organism, efect de încălzire, inhibarea unor molecule pro-inflamatorii).

Cum se administrează ArtroHelp Calm?

ArtroHelp Calm se administrează în caz de dureri articulare, în cure de minimum 2 săptămâni.
Doza zilnică: câte 2-3 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale sau 4 capsule seara, înainte de culcare. Doza maximă: 12 capsule pe zi.
Pentru refacerea și regenerarea articulațiilor este recomandată asocierea ArtroHelp Calm cu ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular. În primele două săptămâni de cură se asociază capsulele ArtroHelp Calm cu pudra ArtroHelp Repair, ulterior se continuă cu ArtroHelp Repair până la 8-10 săptămâni. (Află mai multe despre ArtroHelp Repair!)

Informații utile

ArtroHelp Calm este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, str. Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistriţa, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. +40233.222.203.
ArtroHelp Repair este înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, cu nr. 8365/2013.

ArtroHelp Calm este disponibil la flacon cu 28 capsule. Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației.
ArtroHelp Calm este fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranţă alimentară ISO 9001:2008 (Certificat nr. 44 100 107221), ISO 22000:2005 (Certificat nr. 44 281 107221), certificat de organismul german TUV NORD.

Poți comanda produsul ArtroHelp Calm aici!

artrohelp calm, artrohelp repair
Articolul anterior
Nou! ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular!
Articolul următor
Zenyth la „Abordarea Integrativă a Bolilor Alergice și Dermatologice”

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.