Din 31 ianuarie, Prima TV: Ajutor! Vreau să slăbesc!

PREMIERĂ, Prima TV, 31 ianuarie 2013, ora 20.30: „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ este apelul la care răspund din 31 ianuarie consultantul în nutriție Cornelia Marin, antrenorul Stelian Tufaru și ColonHelp! În fiecare joi, de la ora 20.30, postul de televiziune Prima TV găzduiește un show dedicat persoanelor care au probleme cu greutatea și care vor să slăbească sănătos. Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus sau doar să îți îmbunătățești stilul de viață, dar încă nu ai găsit soluția cea mai potrivită, vino în fața televizorului în fiecare joi, de la 20.30. Participanții la emisiune sunt oameni ca și tine, oameni obișnuiți care s-au hotărât să renunțe la orice scuze și să pună pe primul plan sănătatea. Vei avea multe de învățat, vei vedea că a-ți accepta greșelile de până acum este primul pas în corectarea lor și dacă îți dorești ceva din tot sufletul vei obține. Emisiunea este realizată cu sprijinul ColonHelp și Zenyth Pharmaceuticals!

,
Articolul anterior
Iuliana Marciuc: Mama mea folosește ColonHelp
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc! – emisiune sponsorizată de ColonHelp

24 de comentarii. Leave new

  • Bercea ioana sorina
    15 februarie 2013 2:05 pm

    Buna si eu am mare nevoie sa slabesc am 23 ani 160cm si 85 kg

  • @Bercea ioana sorina: Va recomandam sa urmati sfaturile de nutritie sanatoasa oferite de Cornelia Marin in cadrul emisiunii si sa incepeti o cura cu produsul ColonHelp. In dietele de slabire, ColonHelp se administreaza de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de micul dejun si de cina sau in locul acestor mese. Renuntati la semipreparate, produse de fast food si patiserie, grasimi, prajeli si sucuri carbogazoase si consumati cat mai multe fructe si legume crude, cereale integrale, supe, salate si carne slaba (pui si peste).

  • Buna Cornelia,ma numesc Florina si am varsta de 20 de ani, si mi-as dori sa slabesc am incercat tot feluri de diete dar nimic,mi-as dori foarte mult sa slabesc sa nu se mai uite lume de pe strada la mine,si sa aud tot feluri de comentari foarte dure,am 1’57, si 85kg. As fi ceea cel mai fericit om, daca m-ati ajuta sa slabesc.

  • @florina: O puteti contacta pe Cornelia Marin la http://www.fibrio.ro/contact.php

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.