Ajutor! Vreau să slăbesc! – emisiune sponsorizată de ColonHelp

„Ajutor! Vreau să slăbesc!“ este apelul la care răspund din 31 ianuarie consultantul în nutriție Cornelia Marin, antrenorul Stelian Tufaru și ColonHelp! În fiecare joi, de la ora 20.30, postul de televiziune Prima TV găzduiește un show dedicat persoanelor care au probleme cu greutatea și care vor să slăbească sănătos.

„Mănânc haotic“, „Mă trezesc noaptea și dau iama în frigider“, „Nu am timp să stau la masă, dar ronțăi toată ziua biscuiți, chipsuri…“, „Am ceva kilograme în plus, am încercat tot soiul de cure de slăbire, de la pastile, ceaiuri la înfometare, dar kilogramele s-au pus la loc imediat ce am renunțat la cură!“ Dacă te recunoști în afirmațiile de mai sus, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus sau doar să îți îmbunătățești stilul de viață, dar încă nu ai găsit soluția cea mai potrivită, vino în fața televizorului în fiecare joi, de la 20.30. Participanții la emisiune sunt oameni ca și tine, oameni obișnuiți care s-au hotărât să renunțe la orice scuze și să pună pe primul plan sănătatea. Vei avea multe de învățat, vei vedea că a-ți accepta greșelile de până acum este primul pas în corectarea lor și dacă îți dorești ceva din tot sufletul vei obține.

Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ nu își propune să îți vândă o soluție minune pentru a slăbi, ci să te învețe cum să slăbești sănătos, cu răbdare și perseverență. De la consultantul în nutriție Cornelia Marin afli cum să faci alegerile corecte în materie de dietă, antrenorul Stelică îți arată cele mai bune și eficiente exerciții, iar ColonHelp îți face dieta mai ușoară.

ColonHelp te învață să trăiești sănătos!

Emisiunea este realizată cu sprijinul ColonHelp și Zenyth Pharmaceuticals! „Mai multă educație, mai multă sănătate“ este motto-ul pe care Zenyth l-a transformat în acțiune, implicându-se de-a lungul timpului în numeroase campanii de informare și educare a publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos. În această direcție se încadrează și emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, un show cu largă adresabilitate, în condițiile în care tot mai multe persoane își neglijează sănătatea și o apreciază abia atunci când au pierdut-o, în condițiile în care România este pe locul 3 la obezitate în Europa, iar 50% dintre români au probleme cu colesterolul sau glicemia urmare a stilului de viață nesănătos.

ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere și slăbire, ColonHelp este un stil de viață! De acest lucru se conving în fiecare zi și participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, care descoperă în ColonHelp produsul care îi ajută să îndrepte greșelile alimentare pe care le făceau înainte și să treacă mai ușor peste restricțiile impuse de o cură de slăbire.

Rămâi alături de noi! În fiecare emisiune, ColonHelp te așteaptă cu sfaturi pentru o viață sănătoasă! Ai încredere în tine, ai încredere în ColonHelp!

slăbire
Articolul anterior
Din 31 ianuarie, Prima TV: Ajutor! Vreau să slăbesc!
Articolul următor
Cornelia Marin, specialistul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

14 comentarii. Leave new

  • @Bianca: Momentan nu se fac inscrieri pentru emisiune. Pana la reluarea lor va recomandam sa tineti cont de sfaturile Corneliei Marin si sa incepeti o cura de ColonHelp.

  • Buna. Am 23 de ani 90 kg la 1.73 înălţime as vrea daca se poate să mă ajutaţi să slăbesc

  • SOS vreau sa ma îngraș.
    Poate vi se pare bizar dar am un fiu de 25 de ani are 1,72 m si 56 kg. Va rog sa ma ajutați cumva sa-mi dați o adresa un cabinet unde puteți fi contactata pentru un consult si o dieta.
    Va multumesc

  • buna am 10 ani , am 72kg si am 1.59 inaltime si as vrea va rog frumos sa ma ajutati sa slabesc.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.