Cornelia Marin, specialistul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Cornelia Marin, nutriționista vedetelor

Cunoscută ca nutriționista vedetelor, Cornelia Marin este cea care îi ajută pe participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ (difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30, pe Prima TV) să îşi corecteze obiceiurile alimentare și să facă alegerile sănătoase. Cornelia Marin îi învață pe participanți ce și cum să mănânce, cât de mari să fie porțiile la fiecare masă, le arată unde greșesc atunci când merg la cumpărături și cum să gătească astfel încât să se bucure de toate proprietățile nutritive ale alimentelor. Cu ajutorul Corneliei Marin au slăbit, printre alții, Andreea Bănică, Claudia Pavel, Răzvan Popescu.
Iubitoare a produselor naturale, Cornelia Marin pune mare preț de consumul de fibre în dietele pe care le recomandă. „Preparatele noastre sunt bogate în fibre, vitamine, minerale și, nu în ultimul rând, în proteine de cât mai bună calitate și grăsimi esențiale“, mărturisește aceasta.

Fibrele, la loc de frunte în dieta concurenților!

Chiar dacă astăzi pare greu să ai o abordare sănătoasă a dietei, magazinele fiind invadate de alimente care mai de care mai frumos ambalate, mai gustoase, dar pline de E-uri, Cornelia Marin îți demonstrează că se poate. Multe persoane fug de termenul „mâncare sănătoasă“, pentru că îl cred sinonim cu „mâncare fără gust“. În emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, consultantul în nutriție Cornelia Maria le va arăta concurenților și telespectatorilor că poți mânca sănătos, iar alimentele alese să fie și sănătoase, și gustoase, și sățioase. Timp de 10 săptămâni, 10 persoane cu probleme de greutate vor fi asistate de Cornelia Marin pe drumul către schimbare: schimbarea dietei, schimbarea modului de a privi alimentele, schimbarea stilului de viață. Consultantul în nutriție le alcătuiește participanților la emisiune câte un regim personalizat, bazat pe teoria indicelui glicemic al alimentelor, din care nu lipsește ColonHelp. Adeptă a consumului de fibre, Cornelia Marin a descoperit cu bucurie suplimentul ColonHelp, pe care l-a introdus cu succes în dieta participanților la emisiune.

Rămâi alături de noi ca să afli cum au slăbit concurenții cu ajutorul ColonHelp!

colonhelp, slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc! – emisiune sponsorizată de ColonHelp
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, emisiune sponsorizată de ColonHelp, la Prima TV

31 de comentarii. Leave new

  • @Mariana Florea: O puteti contacta pe Cornelia Marin la aceasta adresa: http://www.fibrio.ro/contact.php.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.