Nu credeam că mai scap vreodată de constipaţie

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 254 ori.

Stambeca Ludovica, 82 de ani, Sibiu: In urma cu foarte multi ani am avut o constipatie rebela care s-a agravat si care in cele din urma nu mai raspundea la nici un fel de tratament; singura care mai avea efect ramasese clisma. In iulie 2010 a venit un vecin care acum locuieste in Bragadiru, Teleorman si mi-a oferit o brosura ColonHelp. Am studiat-o cu atentie si mi-am dat seama ca este foarte bun acest produs. L-am rugat sa-mi aduca doua flacoane, ceea ce a si facut.

Am inceput numaidecat tratamentul. La finalul celor doua flacoane am comandat eu insami acest medicament la numarul indicat in pliante. Am primit alte doua flacoane. In prezent am terminat si cel de-al patrulea flacon. Tratamentul l-am urmat intocmai dupa prospect, 3 lingurite/zi , 2 litri de apa/zi si am evitat alimentele necorespunzatoare. Dupa trei zile de tratament, cand mi-am facut clisma am simtit ceva tare. Mi-am facut o noua clisma deasupra unui lighean si am eliminat 15 cm de ceva tare de culoare inchisa cu dare negre. Am repetat operatiunea trei zile la rand cu aceleasi efecte, apoi a revenit la normal. Asa ma simt si acum, adica bine. Primele trei flacoane le-am luat cu trei lingurite/zi , apoi cel de-al patrulea cu doar o lingurita/zi impartita in doua doze. In paralel mai urmez si alte tratamente: pentru inima, pentru respiratie, pentru eliminarea apei. Am omis sa va spun ca in timpul tratamentului singurul impediment a fost obisnuinta cu cei doi litri de apa. Alte reactii nu am avut.

Inainte sa inchei aceasta scrisoare tin numaidecat sa va multumesc din suflet pentru rezultatele pe care mi le-a adus acest supliment alimentar, care a sosit atunci cand imi pierdusem speranta ca voi mai gasi vreun remediu suferintei mele de ani de zile.
Cu foarte mult respect pacienta dumneavoastra, Stambeca Ludovica!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina