Diana Bulgăreanu: 16 kilograme mai puțin în 2 luni!

Are o mare slăbiciune: dulciurile, și nu de azi, de ieri, ci dintotdeauna. Ea este Diana Bulgăreanu, are 19 ani și a decis să intre în lupta cu kilogramele săptămâna aceasta, în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. De ce? Pentru că slăbiciunea pentru dulciuri, sedentarismul au dus-o pe Diana la 93 de kilograme.
Singură la părinți, răsfățată, Diana a făcut tot timpul ce a vrut, chiar și atunci când a fost vorba de mâncare. Kilograme în plus a avut încă din copilărie, însă copil fiind nu le-a acordat prea multă importanță. În urmă cu 6-7 ani, după o vizită la Institutul Parhon, Diana a intrat la cură și a slăbit câteva kilograme. După aceea însă a revenit la dulciuri, la obiceiurile alimentare nesănătoase, iar kilogramele s-au pus la loc.

Mama: „Diana nu are răbdare să țină o cură de slăbire!“

Cum este astăzi Diana? Are 93 de kilograme și un stil de viață dezechilibrat: e mare amatoare de dulciuri, chipsuri, sucuri carbogazoase, dacă în cursul zilei nu a apucat să mănânce recuperează seara, nu face mișcare aproape deloc. Urmare a acestor obiceiuri, nu e în cele mai bune relații cu oglinda. „Nu are răbdare să țină o cură de slăbire“, spune mama Dianei.

Cornelia Marin: „Tu nu mănânci de foame!“

Întâlnirea cu consultantul în nutriție Cornelia Marin a trezit-o pe Diana la realitate: „Tu nu știi ce e foamea! Tu știi ce sunt poftele! Tu nu mănânci de foame!“. Cornelia Marin i-a atras atenția asupra obiceiurilor alimentare proaste: în nici un caz, la masa de seară cartofi prăjiți cu friptură, fără dulciuri, fără prăjeli.

A, B, C-ul stilului de viață sănătos!

Cu ajutorul Corneliei Marin și al lui Stelian Tufaru, Diana a reușit să facă pașii către un stil de viață sănătos. Programul de echilibrare a greutății a presupus renunțarea la obiceiul de a ronțăi în fața televizorului, de a mânca orice și oricând. Diana a descoperit gustul natural al legumelor: „Îmi place în special sfecla roșie, îmi ia din pofta de dulce!“. Exercițiile fizice și-au găsit locul în programul Dianei și, deși a protestat de mai multe ori, deviza ei fiind „lasă-mă să te las“, Stelică nu a lăsat-o să renunțe.

După 2 luni de program, Diana se poate lăuda cu 16 kilograme în minus și 20 de centimentri mai puțin în talie. „Victoria nu se măsoară doar în kilograme, ci în tot ce a învățat Diana în acest timp“, spune Cornelia Marin.

Nici o dimineață fără fibrele ColonHelp!

Pe parcursul programului de echilibrare a greutății, Diana a urmat și o cură de detoxifiere cu fibrele ColonHelp. „Deși de mică am fost plinuță, nu am acordat prea multă importanță acestui lucru. În ultimul an însă am luat destul de mult în greutate și am început să mă îngrijorez. Îmi doresc să arăt și eu ca un adolescent normal. Știu că am greșit în toți acești ani când nu mă puteam abține de la dulciuri, sucuri. Mama mi-a spus de multe ori să nu mai mănânc așa mult, să renunț la ciocolată. Acum am hotărât să fac schimbarea: am uitat de dulciuri, chipsuri, fast-food… și le-am înlocuit cu legume, fructe și fibrele ColonHelp. În loc de sucuri carbogazoase am învățat să beau apă. Știam despre ColonHelp de la mama, ea a luat în trecut ColonHelp și s-a simțit foarte bine. Fibrele ColonHelp mi-au îmbunătățit digestia, tranzitul intestinal s-a reglat. Dacă înainte oboseam foarte repede, acum mă simt mai plină de energie“, povestește Diana Bulgăreanu.
Diana a reușit! Diana a dovedit că se poate, că schimbarea stilului de viață este primul pas către sănătate!
ColonHelp te așteaptă și săptămâna viitoare cu noi sfaturi pentru sănătate, în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ (joi, ora 20.30).

colonhelp, detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 7: Adriana Mogoş
Articolul următor
Alexandra Buică a slăbit 14 kg și a învățat că „nu pot“ e cel mai periculos dușman

3 comentarii. Leave new

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.