Alexandra Buică a slăbit 14 kg și a învățat că „nu pot“ e cel mai periculos dușman

92 de kilograme! Cu această greutate a intrat Alexandra Buică în emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, difuzată în fiecare joi seara la Prima TV. Alexandra a început să aibă probleme cu greutatea încă din școala generală. Din cauza kilogramelor în plus, la doar 18 ani, Alexandra se luptă cu complexele de inferioritate, cu frustrări și nesiguranță…

Când consolarea se găsește în mâncare

Multă pâine, fast-food, bere, cola în loc de apă, mese la ore târzii, supe instant, mezeluri și alte semipreparate – alimente care se prepară și se consumă fără pierdere de timp sau mult efort, dar care au dus la frustrarea de a nu încăpea în hainele preferate, ironii la locul de muncă și multă tristețe pentru Alexandra. Din cauza kilogramelor în plus a intrat într-un cerc vicios și, deși știe că din cauza dietei, kilogramele se adună, consolarea și-o găsește tot în mâncare. Multe persoane au încercat să o motiveze să slăbeacă, dar fără succes.

Memoria mâncării proaste trebuie dezvățată

Consultantul în nutriție Cornelia Marin constată că, deși dorința de a slăbi există, înclinațiile alimentare ale Alexandrei, precum și neconștientizarea impactului acestora asupra organismului o fac să bată pasul pe loc. Salatele crude apar în meniu la două săptămâni, cartofii prăjiți aproape zilnic, micul dejun cam lipsește, iar peste zi consumă multe snack-uri și dulciuri. Pe Alexandra o interesează acum aspectul fizic, iar Cornelia îi atrage atenția și asupra implicațiilor inevitabile ale supraponderalității asupra sănătății, inclusiv triplarea riscului de diabet chiar și la ”doar” 10 kilograme peste limita normală.

Preponderența alimentelor foarte rapid de preparat, pline de aditivi chimici și potențiatori de gust e o alegere cu riscuri enorme pentru sănătate, mai devreme sau mai târziu. Dependența de acest stil alimentar este o închisoare care afectează garantat sănătatea și aspectul. ”Memoria mâncării foarte proaste” trebuie dezvățată, spune Cornelia, iar stilul de viață sănătos înseamnă înțelegerea principiilor și necesității unei alimentații și a unui stil de viață sănătos.

O încercare dificilă: programul de echilibrare a greutății

Dieta recomandată de Cornelia Marin, exercițiile fizice cu Stelian Tufaru o ajută pe Alexandra să își ordoneze stilul de viață. Deși pe parcursul programului de echilibrare a greutății au fost momente când părea că renunță, Alexandra a mers mai departe și la sfârșitul celor două luni se laudă cu 14 kilograme mai puțin, un tonus foarte bun și mai multă stimă de sine. Se poate lăuda de asemenea că a învățat că „nu pot“ e cel mai periculos dușman.

ColonHelp, un mic dejun sănătos!

Pe parcursul programului de echilibrare a greutății, Alexandra Buică a apelat și la ajutorul fibrelor ColonHelp. „Am fost mereu o persoană plinuță. De-a lungul timpului am încercat mai multe cure de slăbire. Au fost perioade în care am renunțat la pâine, covrigi, am slăbit, apoi am revenit la regimul meu obișnuit: cartofi prăjiți, shaorma, sucuri acidulate. La un moment dat, chiar am fost refuzată la un job din cauza greutății. M-am împrietenit cu ColonHelp din prima! Diminețile mele încep acum cu ColonHelp. Știam că fibrele dau sațietate, acum m-am convins de acest lucru. În urmă cu câteva luni ronțăiam între mese, acum porția de fibre luată dimineața mă ajută să nu mai mănânc nimic până la prânz. Fibrele m-au ajutat să scap și de balonări, digestia mea este mai bună. Pentru toate acestea mulțumesc ColonHelp!“, spune Alexandra Buică.

Săptămâna viitoare nu pierde ultima emisiune din acest sezon de „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. ColonHelp te așteaptă cu noi sfaturi pentru sănătate!

 

colonhelp, slăbire
Articolul anterior
Diana Bulgăreanu: 16 kilograme mai puțin în 2 luni!
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 4 aprilie 2013

4 comentarii. Leave new

  • Am vazut emisiunea si am admirat ambitia Alexandrei desi are inca o varsta frageda. Este bine ca a constientizat schimbarea care trebuie facuta in viata ei si daca va urma indicatiile specialistilor emisiunii va avea si rezultate pe masura.

  • da am cititiau acest produs mult despre acest produs Colonhelp dar eu am diabet tip 1 pot sa iau acest produs va rog sa mi spunet astept Email

  • @georgeta: Da, puteti urma o cura cu produsul ColonHelp. Fibrele ajuta la scaderea colesterolului si la mentinerea glicemiei in limite normale. In cazul in care urmati un tratament cu insulina sau medicamente pentru diabet este bine sa administrati produsul ColonHelp cu doua ore inainte sau dupa ce ati luat medicamentele.

  • Foarte frumos sloganul: ,, nu pot! este cel mai periculos dusman”. Bravo tie ca ai avut ambitie sa slabesti asa mult!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.