Oboseala a dispărut ! Am din nou chef de viață!

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri
Acest articol a fost citit de 6324 ori.

Ma numesc Adriana M, am 39 de ani si sunt cadru medical.

Pe fondul unui regim de viata dezechilibrat – program de munca in ture de zi si de noapte de 12 ore, inca un serviciu in afara orelor de program si foarte multa materie de invatat la facultate si la master, am ajuns la un grad de oboseala fizica si psihica foarte accentuata, pana la epuizare – am inceput sa am insomnii, migrene, stare de oboseala permanenta, inapetenta, senzatie de greutate si durere in regiunea hipocondrului drept.

In ultimii doi ani am luat aproape tot timpul suplimente alimentare – vitamine si minerale, dar, probabil nu a fost suficient.

Cu ocazia efectuarii analizelor, prin Programul National de Evaluare a starii de sanatate a populatiei am constatat valori usor crescute ale colesterolului, lipidelor, trigliceridelor. Am incercat si alte tratamente, dar starea generala era neschimbata.

Am decis sa urmez o cura de 3 luni de detoxifiere cu ColonHelp, dar am renuntat si la al doilea serviciu, care era foarte obositor. Am constatat, ca starea de oboseala permanenta s-a mai diminuat, somnul este mai odihnitor, nu mai am migrene atat de des, si nici durerea din hipocondrul drept nu mai este asa de intensa, nu mai sunt incercanata, tenul este mai luminos, unghiile au un aspect sanatos si nu se mai rup ca inainte. Cand am repetat analizele, am constatat ca toate valorile care inainte erau crescute, au scazut in limite normale, desi nu ma asteptam.

O sa fac o pauza de 6 luni si o sa reiau cura de detoxifiere cu ColonHelp.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina