Stelian Tufaru, antrenorul care nu crede în cuvântul imposibil

Nu crede în cuvântul imposibil, are întotdeauna un plan și reușește întotdeauna ceea ce își propune. Acesta este Stelian Tufaru, antrenorul nonconformist, care îi ajută pe participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ să lupte cu kilogramele în plus.
Stelian Tufaru este multiplu campion balcanic și medaliat la Cupa Europei, de asemenea deține mai multe titluri de campion național la atletism. Din 2003, Stelian Tufaru este instructor de fitness, iar din 2012 participă la concursuri și alergări montane alături de elevii săi, în felul acesta motivându-i pe aceștia să se antreneze mai intens după ce au pierdut în greutate.
Stelian Tufaru este mai mult decât un antrenor de fitness pentru participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. Împreună cu consultantul în nutriție Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenților dorința de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre și determinare să meargă până la capăt.
Te așteptăm în fiecare joi de la ora 20.30 și în reluare duminica, de la ora 22.00, pe Prima TV să înveți de la Stelian Tufaru cum să ieși victorios din lupta cu kilogramele în plus!

slăbire
Articolul anterior
„Ajutor! Vreau să slăbesc!“, record de audiență de la prima ediție
Articolul următor
Joi seara răspundem din nou la apelul „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.