Joi seara răspundem din nou la apelul „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Prima TV și ColonHelp te invită joi seara, de la ora 20.30, să-l cunoști pe cel de-al doilea curajos care a decis să își schimbe stilul de viață și să lupte cu kilogramele în plus. Concurentul din această săptămână se declară gurmand din fire. „La mine, mâncatul e o religie! Nu am mâncat ieri… Nu-i nimic, mănânc azi cât și pentru ieri!“, mărturisea acesta înainte de a intra în programul „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Kilogramele s-au adunat unul câte unul, iar mâncatul haotic, sedentarismul au început să îi pună în pericol sănătatea. Cu ajutorul consultantului în nutriție Cornelia Marin și al antrenorului Stelian Tufaru, concurentul cu numărul 2 a hotărât să facă o schimbare radicală, deoarece, după cum spune chiar el, „Obez e un cuvânt pe care creierul meu nu poate să îl accepte!“.
Rămâi alături de noi și joia aceasta pe Prima TV, de la ora 20.30, ca să vezi ce a reușit acesta!
ColonHelp ți-a pregătit și de această dată sfaturi pentru o viață sănătoasă! Mai multă educație, mai multă sănătate!

slăbire
Articolul anterior
Stelian Tufaru, antrenorul care nu crede în cuvântul imposibil
Articolul următor
Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ îți prezintă prima poveste de succes: Iuliana Tănase

3 comentarii. Leave new

  • Vanesa Tarcala
    7 februarie 2013 12:16 pm

    Abia astept sa urmaresc emisiunea din aceasta seara! Poate se explica si pe intelesul nostru cum trebuie consumat ColonHelp!
    Succes!

  • Astept cu nerabdare emisiunea. Sotul meu vrea sa slabeasca dar nu are vointa. Acum sper sa vada un exemplu pozitiv in urmatorul concurent. Este bine ca apar si barbati in aceste formate de emisiune!

  • cea mai tare emisiune!,In sfarsit o emisiune super,tineti-o tot asa,tot mai mult !

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.