Abordarea integrativă a bolilor autoimune

Ultima actualizare la 15 aprilie 2014. Categoria: Noutăţi Zenyth, Știri și evenimente
Acest articol a fost citit de 284 ori.
Abordarea integrativă a bolilor autoimune

București, 12 aprilie 2014: Seria cursurilor de medicină integrativă, coordonate de prof. dr. John Ionescu (Germania), a continuat sâmbătă, 12 aprilie 2014, cu tema „Abordarea integrativă și imunotoxicologică a bolilor autoimune“. În prezența unui auditoriu numeros, format din medici, studenți și alți specialiști în domeniu, prof. dr. John Ionescu și conf. dr. Manole Cojocaru au abordat determinismul multifactorial al bolilor autoimune și au atras atenția asupra creșterii rapide atât în UE, cât și în restul lumii a numărului de cazuri de boli autoimune.
Prof. dr. John Ionescu a adus în atenția celor prezenți cauzele bolilor autoimune: factori de natură genetică, influențe hormonale, factori de mediu (infecții cronice, vaccinuri, xenobiotice) etc. De asemenea, prof. dr. John Ionescu a arătat cu exemple din practica proprie cum pot fi tratate bolile autoimune în manieră integrativă – pe lângă terapiile antiinflamatoare obișnuite (administrarea de corticoizi) nu trebuie neglijați antioxidanții (vitaminele A, D, E, seleniul), plasmafereza (o tehnică utilizată în boli în care se produc mari cantități de proteine cu potențial imun ce pot deveni auto-anticorpi), dar și eliminarea infecțiilor intestinale și refacerea florei bacteriene din colon.
În partea a doua a cursului, conf. dr. Manole Cojocaru a aprofundat abordarea imunotoxicologică a bolilor autoimune induse de metale precum mercurul, nichelul, cuprul, paladiul, cromul, platina, fierul, aluminiul, aurul.

Standul Zenyth, din nou un punct de interes

Zenyth Pharmaceuticals a participat la acest eveniment, produsele marca Zenyth bucurându-se de atenția celor prezenți. Standul a atras numeroși medici interesați de tratamente cu produse 100% naturale și de menținerea sănătății cu asemenea produse. Pe lângă ColonHelp, interesul celor prezenți l-a stârnit produsul BioGreens, participanții fiind încântați de complexitatea formulei. „Eu folosesc pudră de orz verde și de alge separat, iau de asemenea sulforafan capsule. Nu am găsit până acum un produs care să le reunească pe toate. Mă bucur că am descoperit BioGreens“, ne-a mărturisit una dintre doamnele doctor participante la eveniment.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina