Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 10: Alexandru Holban

Ultima actualizare la 17 aprilie 2013. Categoria: Ajutor! Vreau să slăbesc!, Video
Acest articol a fost citit de 1269 ori.

Alexandru Holban (38 de ani) nu se mai poate lega la şireturi şi gâfâie pe scări ca locomotiva! Ştie o serie de reguli de dietă sănătoasă, dar le respectă o zi sau două şi le încalcă 29! Alexandru a practicat fotbal şi lupte de performanţă în liceu, dar de curând a început să ia câte 10 kilograme pe an. Curele de slăbire foarte drastice ţinute pentru a scăpa de kilogramele în plus nu numai că l-au epuizat, dar l-au şi adus la 126 de kilograme. Este sigur că programul Ajutor! Vreau să slăbesc! îl va pune din nou pe drumul cel bun, dar ştie că îi va fi cel mai greu să renunţe la dulciuri, în special la ciocolată.

Disciplina e cheia succesului!

Alexandru Holban începe fiecare zi cu o porţie de ColonHelp cu iaurt. Fibrele îi plac la gust şi acest program îl învaţă să fie disciplinat. În plus, la sugestiile Corneliei Marin, renunţă la carnea roşie şi pui şi trece la peşte cu salată. Fără cartofi, fără mămăligă şi fără prăjeli! Cu sportul se înţelege de minune, iar Stelică nu are ce-i reproşa. Iar pe soţie o impresionează cu talentele sale culinarea proaspăt descoperite.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina