Marius Șerban: Veni, vidi, vici – 20 de kilograme mai puțin în 8 săptămâni

Marius Șerban. 36 de ani și 119 kilograme. „E un gurmand“, spune soția. „Nu mănânc de foame, mănânc de poftă“, spune el. La sfârșitul anului trecut, Marius a conștientizat că kilogramele în plus îi afectează sănătatea și s-a hotărât să îți schimbe stilul de viață. Colacul de salvare a fost emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, difuzată în fiecare joi seara de Prima TV.

„Nu mănânc de foame, mănânc de poftă!“

Pentru că soția, copiii, prietenii i-au tot atras atenția asupra kilogramelor în plus, Marius a încercat de mai multe ori să slăbească. Metodele alese nu au fost însă dintre cele mai bune: s-a înfometat, iar kilogramele pierdute s-au pus la loc imediat ce a renunțat la cură.
Marius Șerban recunoaște că este un gurmand, că simte o plăcere deosebită în a mânca, că mâncarea este prietenul lui cel mai bun, dar și că are un stil de viață destul de dezordonat. „În urmă cu 4 ani aveam 94 de kilograme. De atunci însă am început să mă îngraș treptat, iar acum câteva luni am atins un prag cu care nu mă mândresc deloc. De vină sunt doar eu, alimentația mea, faptul că nu am mai făcut deloc sport…“, mărturisește Marius. Din cauza kilogramelor se mișcă greu, iar sănătatea are de suferit: obezitate, probe hepatice crescute, nivel crescut al acidului uric.
Întâlnirea cu consultantul în nutriție Cornelia Marin i-a întărit lui Marius hotărârea de a-și schimba stilul de viață: „Va trebui să lupți cu tentațiile culinare. Scopul nostru este să fii sănătos și să faci alegerile alimentare corecte. Ai noroc că începi programul de remodelare a greutății când e frig afară. În sezonul rece slăbești mai repede decât în sezonul cald“.

Nu e obligatoriu să fii manechin, dar e obligatoriu să fii sănătos!

Marius Șerban a început cu multă determinare programul de echilibrare a greutății propus de Cornelia Marin. „La mine nu merge cu jumătăți de măsură“, afirma Marius la începutul programului. Cu ajutorul Corneliei, concurentul a înțeles că este greșit să sari peste micul dejun, că nu este bine să combini la aceeași masă carne și cartofi, că din cauza cărbunilor, carnea la grătar este toxică, că fructele se consumă pe stomacul gol.
Sarea și piperul noii vieți a lui Marius sunt alimentele sănătoase, fibrele ColonHelp și ceaiul LiverHelp. Foarte motivat, Marius a avut un Crăciun cumpătat, a învățat rețete sănătoase și nu a mai căutat slănină în frigider, ci legume. Pentru a-l motiva și mai mult, Cornelia Marin i-a făcut cunoștință cu vedeta de televiziune Roxana Iliescu, care i-a povestit despre lupta sa cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii și i-a spus că nu e obligatoriu să ai o siluetă perfectă, dar e obligatoriu să fii sănătos.
Fost sportiv de performanță, Marius a primit și provocarea antrenorului Stelică și a fost unul dintre cei mai ascultători, cei mai serioși concurenți.

Viața se vede altfel când ai cu 20 de kilograme mai puțin

După principiul „Veni, vidi, vici“, Marius a apărut în fața familiei și a prietenilor cu 20 de kilograme mai puțin după 8 săptămâni: de la 119 kilograme a ajuns la 99. Deși recunoaște că nu i-a fost ușor, Marius spune: „Mă simt foarte bine, sunt foarte încrezător, optimist. A meritat tot efortul“.

ColonHelp și LiverHelp, aliați pentru o viață sănătoasă

După 8 săptămâni, Marius Șerban și-a recâștigat respectul de sine, respectul copiilor și un stil de viață sănătos. ColonHelp și LiverHelp au fost alături de el: „Auzisem de ColonHelp, apoi am aflat că există și ceaiul pentru ficat LiverHelp și am decis să asociez cele două produse într-o cură de detoxifiere. Mă simt mult mai bine acum. Oboseala de care mă plângeam înainte și pe care o puneam pe seama ficatului a dispărut. Mă bucur că în ultima perioadă am reușit să îmi corectez stilul de viață: mănânc mai sănătos, fac sport și iau în fiecare zi ColonHelp. Vă asigur că acesta este doar începutul. Motivația mea principală sunt cei doi copii ai mei, ei mă fac să merg mai departe și să îmi doresc să ajung la o greutate care să nu îmi pună în pericol sănătatea. Mulțumesc, ColonHelp, că este alături de mine!“
Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ continuă și săptămâna viitoare cu noi provocări pentru alți concurenți. ColonHelp te așteaptă cu noi sfaturi pentru sănătate!

slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 5: Familia Năstase
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 14 martie 2013

3 comentarii. Leave new

  • Felicitari concurentului dvs pentru cele 20 kg in minus! A avut ambitie!!

  • Inca o poveste cu un final fericit. Intradevar, sportivii de performanta atunci cand isi intrerup programul de antrenament au de suferit atat la nivel fizic cat si psihic. Totusi un sportiv este organizat si sunt sigura ca va face fata noului stil de viata!

  • toata admiratia mea pentru concurenti ca au respectat indicatiile nutritionistului.Si eu ar trebui sa slabesc cam 10Kg avind in vedere ca am inaltimea 1,5 m.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.