Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 5: Familia Năstase

Ăsta e cel mai greu caz. Vor avea foarte multe derapaje şi tentaţii, dar m-aş bucura mult să pot spune că am ajutat o familie!, a spus Cornelia Marin când cei patru Năstase s-au decis să înceapă cura… în famile. Dana are 41 ani şi 117 kilograme: Am trăit cu asta, nu sunt grasă de ieri de azi. La prima sarcină am luat 60 de kilograme… Cu liftul coborâm pe rând să nu se strice.

Iuliu Năstase (55 ani, 170 kilograme): Mi-e greu să mă dau jos din pat şi să mă încalţ. Mi-e greu să găsesc haine, la fel şi soţiei. Nu vreau lucrul asta şi pentru băieţii mei. Toată lumea zice să nu mănânci după 6 seara, dar trebuie să şi poţi! E greu, totul pleacă din mental! Aleg să dau o tentă comică subiectelor dureroase nu pentru că mă deranjează adevărul, ci pentru că mă doare adevărul.
Dănuţ, 16 ani, 130 kg, se simte foarte complexat. Preferă să stea în casă, nu are prieteni se vede că nu se simte bine în pielea lui, iar Alexis, la 6 ani, are 40 de kilograme.

Când intoleranţele alimentare nu te lasă să slăbeşti

Toată familia Năstase face un set de analize complete. În urma lor, Cornelia le fixează meniul pe baza intoleranţelor alimentare. Şi nu e uşor deloc… Toţi în afară de Iuliu au intolerantă de gluten, Iuliu are intoleranţă, printre altele, la ou şi mazăre, Daniel la carnea de pui şi curcan şi la usturoi, iar Alexis la măr, vită, pui, curcan, lactate.

Detoxifiere şi sport, pentru un stil de viaţă sănătos!

Primul pas spre un stil de viaţă sănătos a fost făcut, iar familia Năstase îşi începe ziua cu o porţie de ColonHelp pentru că detoxifierea este cheia slăbitului sănătos! Apoi cei patru se pun serios pe treabă, ajutaţi de Stelian Tufaru.

După două luni, toată lumea se bucură de rezultate!

Alexis este cel mai disciplinat, toată lumea se ţine de antrenamente, ceea ce-l face pe Stelică extrem de mulţumit şi, încet-încet, dieta se modifică. După două luni, Dănuţ are cu 16 kilograme mai puţin (113), Alexis 33, Dana 102 şi Iuliu 135. Mai puţine kilograme, o sănătate mai bună, mai multă bucurie de a trăi!

slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 7 martie 2013
Articolul următor
Marius Șerban: Veni, vidi, vici – 20 de kilograme mai puțin în 8 săptămâni

1 comentariu. Leave new

  • O poveste impresionanta, un model de vointa. Sincer nu ma asteptam sa vad rezultate atat de bune. Este absolut spectaculos sa vezi cum vointa poate darama aceste bariere. Pacat ca nu beneficiem de mai multa educatie in domeniul nutritiei, poate ar trebui sa invatam inca din scoala primavara cum sa ne hranim pentru a nu ajunge in astfel de situatii limita!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.