Sfaturile Corneliei Marin pentru Cati Bahaciu

Cati Bahaciu a impresionat-o pe Cornelia Marin prin ambiţia de care a dat dovadă în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. Dar începutul nu a fost atât de uşor… „Amesteci toate alimentele posibile și imposibile. Nu citești etichetele, e ca și cum ai merge la cumpărături legată la ochi…“, îi reproşa consultantul în nutriţie Cornelia Marin lui Cati la începutul emisiunii. „Trebuie să îți organizezi puțin mesele. Începem prin a avea trei mese principale zilnic și două gustări. Fără desert după masă, fără fructe imediat după masă. Mișcare de două-trei ori pe săptămână“, stabileşte Cornelia.

Cornelia Marin o însoţeşte pe Cati la cumpărături şi, cu aceeaşi sumă cu care aceasta făcea aprovizionarea pentru o săptămână, o învaţă cum să aleagă alimentele sănătoase şi îi explică regulile nutriţionale şi combinaţiile de alimente care o vor ajuta să slăbească.

Coşul pentru săptămâna în curs conţine mazăre, spanac, dovlecei, varza, avocado, ardei, ceapă verde, mentă, lămâi, ghimbir, ciuperci, nuci, agrişe, uscate, quinoa, linte, ulei de măsline, seminţe de in, peşte, măsline, goji.

Cornelia o ajută pe Cati să facă alegerile corecte:

– Uleiurile indicate pentru salate sunt cele presate la rece, păstrate în sticle închise la culoare pentru a nu se oxida.
– Avocado conţine grăsimi bune şi nu trebuie să lipsească dintr-o dietă echilibrată. Pentru că se oxidează foarte repede, trebuie consumat imediat ce este tăiat.
– Măslinele negre nu sunt naturale, de aceea trebuie alese cele maronii, cât mai puţin sărate.
– Chipsurile, biscuiţii, prăjiturile şi băuturile carbogazoase nu au ce căuta nici în coşul de cumpărături, nici în dieta lui Cati.

slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 21 februarie 2013
Articolul următor
ColonHelp a ajutat-o pe Cati Bahaciu să slăbească 18 kilograme în 10 săptămâni!

1 comentariu. Leave new

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.