ColonHelp a ajutat-o pe Cati Bahaciu să slăbească 18 kilograme în 10 săptămâni!

„Poftele sunt foarte greu de stăpânit!“, recunoştea Cati Bahaciu. La 26 de ani, Cati avea la începutul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, de la Prima TV, 83 de kilograme, dar şi ambiţia necesară pentru a le da jos!

Eșecurile sentimentale şi glumele celor din jur au făcut-o pe Cati să se închidă în sine și să își piardă încrederea în propriile forțe, iar rușinea, frustrarea, singurătatea erau o povară mai mare decât kilogramele. Cati s-a îngrășat de când a terminat liceul, lipsa de mișcare şi  dieta deyechilibrată fiind factori determinanți.

Cu ajutorul rețetelor Corneliei Marin, Cati redescoperă gustul natural al alimentelor și rezistă pe tot parcursul curei. Înlocuieşte alimentele nesănătoase de dimineţă cu iaurt şi ColonHelp, face sport şi vede cum kilogramele încep să dispară, iar încrederea în sine revine.

„Înainte aveam un program foarte încărcat. Mesele nu erau deloc regulate, consumam alimente cu multe calorii. Efectele negative s-au răsfrânt asupra sănătății. Primul semn a fost o stare de oboseală continuă, tranzit intestinal dat peste cap… ColonHelp te ajută foarte mult și asta prin simplul fapt că îți reglează tranzitul. Am înțeles și eu ce e acela normal, să te duci la toaletă zi de zi sau de două ori pe zi. Cearcănele încep să dispară. Și din zi în zi, când mă uit în oglindă totul e mult mai bine, pentru că sănătatea se vede pe față“, povestește Cati, care a reuşit să dea jos 18 kilograme în doar zece săptămâni!

detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Sfaturile Corneliei Marin pentru Cati Bahaciu
Articolul următor
Constantin Zamfirescu: „Vreau să ajung la 90 kilograme, așa cum m-a cunoscut soția mea“

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.