Constantin Zamfirescu: „Vreau să ajung la 90 kilograme, așa cum m-a cunoscut soția mea“

„De curând am luat niște kilograme în plus, pentru că am lăsat sportul. Am 112 kilograme și vreau să ajung la 90, pentru că soția m-a cunoscut la 90“ – aceasta este dorința lui Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din serialul „Trăsniții“ de la Prima TV. Constantin Zamfirescu este cel de-al patrulea curajos care a hotărât să intre în lupta cu kilogramele în plus în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Ajutor! Am nevoie de un ghid pentru viață sănătoasă

„Mănânc cam orice, nu sunt pretențios. Mâncam orice de mic, am fost o biluță de mic. Sunt zile în care am o foame supărată, o foame compulsivă, când aș mânca și pietre, am mâncat acum jumătate de oră și iar mi-e foame“, povestește Constantin Zamfirescu sau Zamzu, cum îi spun prietenii. Zamzu recunoaște și că este sedentar: „Mi-am luat mașină și, ca noi toți, nu mai merg cu RATB-ul“.
Zamzu conștientizează că kilogramele în plus sunt o problemă, își dă seama de greșeli, dar, după cum spune chiar el, are nevoie de un ghid și o hartă pentru a-și alege drumul către viața sănătoasă. Toate aceste lucruri le-a găsit în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.
După primele discuții cu consultantul în nutriție Cornelia Marin, Zamzu realizează că el doar avea senzația că mănâncă sănătos. În realitate nu este deloc așa. Cu ajutorul Corneliei, Zamzu înțelege de ce nu este bine să mănânce pe fugă, unde greșește consumând seara cereale și de ce e bine să nu facă pauze foarte mari între mese. „Trebuie să te respecți pe tine. Trebuie să îți respecți orele de masă“ este unul dintre sfaturile Corneliei pentru Constantin Zamfirescu.

Dietă, sport și ColonHelp – secretul succesului

În programul de armonizare a greutății recomandat de Cornelia Marin și de Stelian Tufaru își fac loc și fibrele ColonHelp, iar începutul este unul foarte bun: Zamzu scapă de 5 kilograme. Sărbătorile de iarnă sunt un impas pentru eroul nostru. Nu a rezistat ispitelor culinare specifice sărbătorilor de iarnă și a pus rapid la loc 3 kilograme. „Este foarte important să știi ce vrei“, i-a spus Cornelia. Drept urmare, întors în București, Zamzu și-a dat seama că a pierdut timpul în perioada sărbătorilor și a început să tragă tare.

14 kilograme mai puțin și un pariu cu sine

După 2 luni de mici victorii, de abateri și succese în lupta cu kilogramele, după 2 luni care i-au dat mai multă libertate de mișcare, Zamzu a apărut mândru în fața prietenilor cu 14 kilograme mai puțin și cu un pariu pus cu sine: „Sunt foarte mulțumit și nu o să mă opresc aici. Fac un pariu că până la sfârșitul anului voi ajunge la 88 kilograme“.

 

colonhelp, slăbire
Articolul anterior
ColonHelp a ajutat-o pe Cati Bahaciu să slăbească 18 kilograme în 10 săptămâni!
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 28 februarie 2013

2 comentarii. Leave new

  • Am urmarit cu interes emisiunea. Sunt o fana a trasnitilor si il sustin pe „Gogoasa” in demersul lui catre o silueta asa cum isi doreste!

  • Tudose Laurentiu
    25 februarie 2013 4:46 pm

    Foarte tare emisiunea de joi! Nu mi s-a parut plictisor..ca in alte editii! Felicitari!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.