Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 28 februarie 2013

Joi, 28 februarie 2013, intră în lupta cu kilogramele familia Năstase. Consultantul în nutriție Cornelia Marin și antrenorul Stelian Tufaru îi ajută pe membrii familiei Năstase să adopte un stil de viață sănătos! Vino joi seara, de la ora 20.30, pe Prima TV să vezi ce au reușit membrii familiei Năstase! ColonHelp ți-a pregătit ca de fiecare dată sfaturi utile pentru sănătatea ta și a familiei tale.

,
Articolul anterior
Constantin Zamfirescu: „Vreau să ajung la 90 kilograme, așa cum m-a cunoscut soția mea“
Articolul următor
Familia Năstase: Ne retragem cu toții din fața kilogramelor

6 comentarii. Leave new

  • Chiar ca emisiunea din 28 feb va fi o provocare. Este foarte dificil sa inveti un copil sa manance sanatos o data ce l-ai obisnuit cu dulciurile si mancare de tip fast food. Plus ca la aceasta varsta carentele nutritionale ii pot afecta cresterea si dezvoltarea! Am sa urmaresc emisiunea cu mare interes.

  • Vai..doamna Nastase spune ca traieste cu acele kilograme in plus de ani de zile!! Deci..exista obisnuita si cred ca va fi destul de greu sa slabeasca! Poate fi ceva ereditar?? Si atunci ce mai este de facut decat de adoptat un stil de viata sanatos!! Succes intregii familii!!

  • @Popa Liliana: Poate exista o predispozitie ereditara pentru obozitate, dar o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice ajuta foarte mult la atingerea si pastrarea unei greutati normale.

  • Cum pot sa cumpar colonhelp sunt in spania

  • Am vazut emisiunea. Felicitari pentru rezultatele frumoase, atat parintilor cat si copiilor, care s-au mobilizat foarte bine in aceasta provocare! Sunteti o familie frumoasa si reprezentati un exemplu pentru oricine isi propune o astfel de schimbare a stilului de viata! Sanatate si succes in continuare!

  • @Carmen: Trimiteti un e-mail la info@colonhelp.ro cu adresa dvs. din Spania si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.