Am un tranzit intestinal excelent, nu mă mai balonez și am slăbit

Feraru Ion, 54 de ani, Ploiesti: Doresc sa va informez ca fata mea, in varsta de 19 ani, s-a nascut cu o malformatie (megacolon). A incercat diverse fibre, si de la sfarsitul lunii noiembrie 2009 foloseste ColonHelp, cu care a scapat de constipatii, pe care le-a avut tot timpul, respectiv de balonari.

Are un tranzit intestinal bun si nu mai are burtica. A inceput sa slabeasca, in conditiile in care ia o singura doza pe zi.

Vazand cum lucreaza pe fata mea am inceput sa folosesc si eu ColonHelp, in cadrul programului meu privind schimbarea stilului de viata. Pe 1.01.2008 m-am lasat de tigari. Continuandu-mi programul, in seara zilei de 27.08.2009 a fost ultima data cand am consumat alcool. Cea mai ridicata greutate din viata mea am avut-o in 1990. Atunci prin mai multa miscare am reusit sa-mi reduc greutatea cu 26 kg, respectiv de la 94 kg, la 68 kg.

Imediat ce m-am lasat de tigari greutatea mea a saltat la 92 kg, deci in vara lui 2008. De atunci ma lupt sa mai descarc din materiile straine, si masinaria fiind obosita, dupa aproape 55 ani de viata, este din ce in ce mai greu. Pe la inceputul lunii august 2009 au inceput problemele mele cu reumatismul mainii drepte, astfel ca pe la sfarsitul lunii noiembrie nu o mai puteam folosi si aveam dureri groaznice.

Prin vara anului 2008 am avut primele scaune cu sangerari. Pe 21 octombrie 2009, la controlul medical, anual, obligatoriu mi s-a gasit tensiunea arteriala 16 cu 9. Mi s-a explicat ca este o tensiune oscilanta si ca sa mai revin la control, respectiv sa fac niste analize medicale.

Pe 26 octombrie, la sugestia mea, deoarece capatasem o intoleranta la alcool, am facut alte analize specifice pentru ficat. Pe 10 ianuarie 2010 am inceput sa folosesc ColonHelp. Pe 11 ianuarie 2010 a fost ultima masa la cantina. Primul meu pas cu ColonHelp mi-am franat placerea nr. 1 pe care am avut-o toata viata − masa la cantina. Nu-mi venea sa cred cand imi explica fata mea ca ea mananca o doza de ColonHelp cu 200 ml de iaurt si-i asigura hrana pentru o masa. Pentru ca se implineau 3 luni de la primele analize, pe 25 ianuarie 2010 le-am repetat pe cele legate de HTA. Am ramas placut surprins cum s-au redus glicemia, colesterolul total, colesterolul LDL, lipide si trigliceridele. Pentru ca doctorului meu i s-a parut dubioasa imbunatatirea semnalata mai sus, eu neprecizand ca folosesc ColonHelp, doar mentionand ca mi-am schimbat stilul de viata, m-a pus sa le repet la primul cabinet, sa nu cumva sa fie diferenta de reactivi.

Lasand la o parte faptul ca rezultatele analizelor vorbesc, eu va aduc la cunostinta ca am un tranzit intestinal excelent, nu m-am constipat niciodata de cand folosesc ColonHelp, nu m-am balonat, am redus greutatea de la 88-90 kg, la 84-85 kg. Glicemia s-a redus de la 114.3 la 90. Colesterolul s-a redus de la 220 la 173-175, iar trigliceridele de la 171 la 60-100. Nu mai am scaune cu sange. Somnul meu este beton. Nu mai sunt nelinistit. Am remarcat imbunatatirea functionarii ficatului. Mana mea si-a revenit, nu ma mai doare, am putut sa o folosesc la efort fizic sustinut.

Am un alt fel de energie: energie vie. Tenul meu este mai placut. Tinta mea este sa duc greutatea in intervalul 61-76 kg, corespunzator unui indice de masa corporala normal de 20-25 kg/mp, nu cum eram acum doi ani obez. Dupa mine si fata mea au cumparat ColonHelp si alte persoane. O sa continui cu produsul ColonHelp!

,
Articolul precedent
Cu ajutorul ColonHelp intru în blugi în care nu am mai intrat de 2 ani
Articolul următor
Constipația a dispărut definitiv, iar durerile articulare s-au ameliorat

Meniu