ColonHelp m-a ajutat să slăbesc de la 96 kg la 82 kg

Marieta Ursaru, 52 de ani, Bucuresti: Am fost foarte grasa, am ajuns aproape la 100 de kilograme. Medicul endocrinolog mi-a spus ca sunt nesimtita si mananc mult, desi la mine nu era cazul. Am aflat despre ColonHelp de la emisiunea Traieste Sanatos de pe Antena 2. Am fost si l-am cumparat. In primele trei zile nu m-am simtit foarte bine pentru ca ma balonam, dar apoi a inceput sa-si faca efectul.

Acum ma simt foarte bine, fiind diabetica m-a ajutat sa-mi reglez glicemia si sa tin sub control tensiunea arteriala. Din cauza greutatii aveam foarte mari probleme cu picioarele si nu puteam sa merg. ColonHelp m-a ajutat sa slabesc de la 96 de kilograme la 82 de kilograme si acum merg foarte bine, nu mai am probleme. Iau ColonHelp in continuare, l-am recomandat si prietenelor mele care trebuie sa slabeasca si il voi lua si eu de doua ori pe an, primavara si toamna.
Am avut probleme cu constipatia dintotdeauna, iar tranzitul s-a reglat in urma curelor de ColonHelp. Acum nu mai am probleme si sunt foarte multumita. De asemenea, de la ColonHelp am mai multa energie si un alt tonus. Il recomand tuturor!

, ,
Articolul precedent
Farmacista mi-a recomandat ColonHelp pentru detoxifiere
Articolul următor
ColonHelp mi-a reglat tranzitul și m-a ajutat să scap de kilogramele în plus

Meniu